ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage als verwenmoment!

De vakantie staat voor de deur en je kijkt reikhalzend uit naar het moment dat je de deur achter je kunt dichttrekken. Even helemaal geen verplichtingen meer, lekker ontspannen en alleen maar genieten van je welverdiende rust!

Hectiek

Die ontspanning is op dit moment trouwens ver te zoeken. De hectiek waardoor je elke dag wordt opgeslokt, zorgt bij jou vaak voor hoofdpijn, een zere nek, stijve schouders en slecht slapen. Kon je dat relaxte gevoel waar je zo naar verlangt maar alvast even ervaren.

Ontspanningsmassage

Soms merk je niet eens hoe pijnlijk of gespannen je lichaam aanvoelt. Dat ervaar je pas wanneer je echt in ontspanning komt. En soms heb je daar even wat hulp bij nodig, bijvoorbeeld door een heerlijke ontspanningsmassage. Massage zorgt voor ontspanning en is rustgevend. Daarnaast bevordert het ook nog eens de doorbloeding en herstelt het de energiebalans in je lichaam. Door die ontspanning die je ervaart en de betere circulatie die ongemerkt plaatsvindt, krijgt je lichaam de kans om te herstellen.

Aanraking

Warm en veilig aangeraakt worden is een basisbehoefte. Als je vroeger of nu te weinig bent aangeraakt, geeft massage je vaak weer wat terug. Het is een mooie ondersteuning van een therapeutisch proces, de zoektocht naar jezelf en innerlijke rust. Je hoeft trouwens niets te mankeren of een hoger doel te hebben om naar een masseuse te gaan: jezelf verwennen is één van de beste redenen! Massage is uiteindelijk voor iedereen. Even een moment voor jezelf, aandacht voor je lichaam, een warm contact en weer lekker kunnen ontspannen.

Even een moment voor jezelf, aandacht voor je lichaam

‘Mijn beste cadeau ooit!’

Anna: ‘Ik heb een stressvolle baan en ik merk vaak dat dat zijn weerslag heeft op mijn lichaam. Mijn nek zit vaak helemaal vast en ik slaap slecht. Dat bracht een goede vriendin van mij op het idee om mij een ontspanningsmassage bij Praktijk Waterlander cadeau te geven voor mijn verjaardag. Ik kan je vertellen: dat was het beste cadeau dat ik ooit gekregen heb!

Kalmerend

‘Esther heeft echt gouden handjes. Ik wist niet dat ik zoveel spanning in mijn lijf had zitten. Zo’n massage heeft een heerlijke kalmerende en rustgevende uitwerking en ik slaap daarna ook weer veel beter. Ik voel me dan als na een vakantie: heerlijk uitgerust. Sindsdien maak ik regelmatig een nieuwe afspraak voor zo’n verwenmoment.’

Datum: 31 mei 2018