massage

Gun jezelf een massage

Voor een ander sta je altijd klaar. Iedereen kan een beroep op je doen. Maar iets voor jezelf… Dat komt er vaak niet van..

Massage

Ook jij bent het waard! Dus pak een moment van rust en geniet. Hoe? Geniet van een heerlijke ontspanningsmassage! Praktijk Esta Vida biedt ontspanningsmassages van 30 of 60 minuten en ter plekke kun je kiezen uit verschillende soorten olie.

Olie

Bij elk seizoen hoort een speciale olie; voor de winter is dit een olie met veel specerijen en kruiden.
Welke olies zijn er nog meer? En wat doen deze voor je lichaam?

  • Olie met arnica: deze olie helpt spierkrampen en stijfheid te voorkomen. Na lichamelijke inspanning kunnen de spieren goed ontspannnen door de verwarmende effect van deze olie.
  • Olie met calendula: deze olie is speciaal gemaakt voor de verzorging van de gevoelige huid. De olie is licht geurend en te gebruiken bij massage, om te verwarmen of voor de verzorging van een ruwe of licht geprikkelde huid.
  • Olie met mandarijn en sinaasappel: deze olie werkt kalmerend op de spijsvertering en is zuiverend voor de huid. Wil je wat meer energie? Dan is deze olie wat voor jou.

Pak een moment van rust en geniet

Gezond door massage!

Een massage kan positief bijdragen aan je gezondheid. Wat zijn deze positieve effecten? Hieronder zetten we ze voor je op een rij:

  • Stimulerend voor de bloedsomloop, de stofwisseling en het immuunsysteem
  • Gespannen spieren en spierpijn worden verlicht
  • Bevorderend voor lichamelijke en geestelijke ontspanning
  • Geeft een gevoel van verwennen en welbehagen

Voetmassage

Wat dacht je van een voetmassage? Een voetmassage geeft je een gevoel van ontspanning en werkt door op je hele lichaam. Het zorgt voor een goede doorbloeding én het stimuleert je energiestromen. Wil je he-le-maal ontspannen? Combineer dan een voetmassage met een ontspanningsmassage!

Datum: 15 december 2017