leven

‘Help, haal ik wel genoeg uit mijn leven?’

Als jij je leven eens globaal bekijkt, heb je het eigenlijk best wel goed voor elkaar. Je hebt een baan waarmee jij jezelf en je gezin het dak boven het hoofd kan houden. Ook heb je lieve familie en vrienden om je heen. Maar waarom zijn er dan toch van die momenten waarop jou het gevoel bekruipt dat er nog véél meer uit het leven is te halen?

Bewustwording & verandering

Jij weet namelijk dat je veel meer talenten hebt, maar moet hier nog beter mee kennismaken om ze te ontdekken of in te zetten. Soms zit je door dit gevoel niet lekker in je vel, en weet je het gewoon even niet meer. Als dit herkenbaar is, dan is dat een teken dat het tijd is voor meer bewustwording en verandering! Omdat het soms best lastig is om zelf sturing te geven aan deze processen en alles uit jezelf te halen, kan het fijn zijn om iemand aan je zijde te hebben die je begeleidt. Wist je dat er mensen zijn met als grootste passie jou weer lekker in je vel te laten zitten? Zo iemand is spiritueel begeleider en coach Jackie Crince Le Roy!

Spiritualiteit

Jackie legt je graag uit hoe ze jou kan helpen. ‘Als je contact met mij opneemt, bekijken we wat het meest passend is voor jou en je hulpvraag. Zo kunnen we samen op een spirituele ontdekkingstocht gaan, waarbij we op zoek gaan naar jouw talenten. Hierbij ondersteun ik je bij hoe je vervolgens je talenten succesvol inzet in jouw leven, en hoe dit veilig en vertrouwd aanvoelt. Mocht jij op het pad van ontwikkeling en verandering last hebben van verkeerde energieën die jou tegenhouden, dan kan healing ervoor zorgen dat hier weer positieve energie voor in de plaats komt. Zo voel je je weer snel krachtig en vol energie! Soms is er iets meer nodig.

Tijd voor meer bewustwording en verandering

Negatieve gedachten

In een counseling- en coachingstraject zoeken we de verdieping op. Wat houden die negatieve gedachten en gevoelens precies in en op welke manier houden die jou nu, vaak onbewust, tegen? Samen zorgen wij ervoor dat hier weer positiviteit en optimisme tegenover komen te staan. Om deze twee dingen te ervaren, kan het ten slotte ook helpen om je huis of bedrijf energetisch te reinigen. Hiermee worden deze plekken ontdaan van negatieve energieën of entiteiten, die jou en je gezinsleden ongemerkt klachten bezorgen als lusteloosheid, vermoeidheid, slaapproblematiek of andere onverklaarbare zaken. Ook organiseer ik regelmatig evenementen om je te inspireren en op weg te helpen. Wat kan ik voor jou betekenen? Ik help je graag!’

Hoogsensitief of hoogbegaafd

Als je hoogbegaafd of hoogsensitief bent, kun je je vaak onbegrepen voelen. Ook ga je eronder gebukt als mensen zeggen dat je de verkeerde diagnose hebt gekregen. Wat zou het toch fijn zijn als er een plek was om praktische handleidingen voor het leven te krijgen en je verhaal en tips & tricks te delen met gelijkgestemden… Die plek is er, namelijk in het HB & HSP café Veluwezoom! Op de speciale thema-avonden volg je onder het genot van een drankje lezingen van specialisten en ervaringsdeskundigen en ontmoet je anderen.

Datum: 05 december 2018