jezelf

Het beste uit jezelf halen

Wie ben je? En wie wil je zijn? Daar kan een groot verschil tussen zitten. Misschien wil je meer zelfvertrouwen, makkelijker keuzes maken of wat meer positiviteit in je leven. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Zo zit je nu eenmaal in elkaar. Je wilt wel aan jezelf werken, maar je weet niet hoe je het moet aanpakken.

Hulp

Werken aan jezelf is best lastig en een beetje hulp daarbij kan iedereen wel gebruiken. Hulp van iemand die er net iets verder vanaf staat en er daardoor met een frisse blik tegenaan kan kijken. Jackie Crince heeft veel ervaring in het begeleiden van mensen die zo graag het beste in zichzelf naar boven willen halen.

Geschenk

Jackie: ‘Ik ervaar het als een geschenk dat ik mensen mag helpen om beter in hun lijf te zitten. Dat doe ik onder meer met counseling en coaching. Door middel van gesprekken en oefeningen maak ik mijn cliënten bewust van hun gedachten, gevoelens, gedrag en de gevolgen daarvan. Samen kijken we hoe negativiteit naar positieve gedachten en patronen gedraaid kan worden.’

Negatieve energie

Jackie beschikt daarnaast ook over andere talenten die ze in kan zetten. ‘Bijvoorbeeld door middel van een healing, spirituele ontwikkeling en begeleiding of het energetisch reinigen van huizen en bedrijven. ‘Bij een healing worden alle ‘verkeerde’ energieën, zoals emoties van anderen die jij hebt aangetrokken en met je meedraagt, opgeruimd, zodat er weer plaats is voor positieve energie. Je voelt als het ware de spanning en emoties van je afglijden. Na zo’n behandeling zit je lekkerder in je vel en heb je het gevoel dat je weer lucht hebt.’

‘Ik ervaar het als een geschenk dat ik mensen mag helpen om beter in hun lijf te zitten’

‘Schoon’

Niet alleen mensen kan ze op deze manier helpen, ook huizen en bedrijven kan ze ontdoen van negatieve energieën en entiteiten. Jackie: ‘Vooral heel gevoelige mensen en kinderen kunnen hier last van hebben, waardoor ze bijvoorbeeld slaapstoornissen of vermoeidheidsverschijnselen krijgen of onverklaarbare zaken waarnemen. In een ‘schone’ omgeving is het gewoon lekkerder leven.

Talenten ontwikkelen

Natuurlijk zijn er meer mensen die deze talenten hebben, maar ze weten niet altijd hoe ze hiermee moeten omgaan. Ik kan begeleiden om die spirituele gaven verder te ontwikkelen. Op individuele basis werken we samen aan wat de ander voelt, ziet en wat er gebeurt. Op die manier leert de ander hoe hij zich veilig en vertrouwd kan voelen.’

Nieuwe lezingen en evenementen

Ben jij geïnteresseerd in spiritualiteit en wil je er meer over weten? Jackie verzorgt regelmatig lezingen of evenementen. Kijk voor meer informatie op haar website.

  • 30 september, samen met de spirituele beurs, Christie Beerland, om 12.00 uur en om 15.00 uur een lezing.
  • 13 oktober, Dayenne Duinhoven, Alles is energie – om 13.30 uur t/m 17.00 uur een lezing.
  • 20 oktober, Willem Glaudemans en Dirk Lippens, Tussen hemel en aarde, lezing over signalen van overledenen, hoe ga je om met de emoties na overlijden, wat betekent de dood nou precies.
Datum: 12 juli 2018