beautyworkshop-cadeau

Iemand jarig? Behandeling of beautyworkshop cadeau!

Je draait de kalender om naar de volgende maand. Om de naam van je zus staat een grote, rode cirkel. Nu alweer?! Juist voor één van de belangrijkste personen in jouw leven, weet je nooit een goed cadeau uit te kiezen. Heb je weleens overwogen om een geliefd persoon lekker in de watten te leggen met beautycadeau? Of een leerzame make-upworkshop?

Zeg het met een (gift)kaartje…

Hoe ouder we worden, hoe minder waarde we hechten aan materie. We hebben meer behoefte aan het opdoen van ervaringen en het maken van waardevolle herinneringen. Het cadeau doen van een activiteit is daarom steeds aantrekkelijker! Tegenwoordig kun je alles cadeau doen. Zo ook beauty.

In de watten gelegd

Voor een verjaardag, wanneer iemand een zware periode achter te rug heeft, of misschien zomaar. Iedereen verdient het om eens in de watten te worden gelegd. Met een schoonheidsbehandeling geef je je favoriete persoon tijd voor zichzelf. Een huidverbeterende gezichtsbehandeling is een voorbeeld van een heerlijk uurtje me-time, en hij of zij verlaat stralend de salon. Win win!

Een heerlijk uurtje ‘me-time’

Een leerzame workshop

Zoek je in de beautybranche een tof cadeau voor een leergierig persoon? Een workshop make-up aanbrengen is altijd een bijzonder leerzame ervaring. Er zit een heel kunstzinnig aspect achter make-up, en er zijn ontelbaar technieken om te leren! In Zeeland kun je terecht bij Huidsalon Goes. In een twee uur durende workshop komen de volgende onderdelen aan bod:

  • How to do my foundation?
  • How to do my eyes?
  • Smokey eyes
  • Shaping the face

Over Huidsalon Goes

In Zeeland staat team Huidsalon Goes klaar om jouw geliefde persoon te verwennen. Een schoonheidsbehandeling cadeau? De keuze uit schoonheidsbehandelingen is reuze. Daarnaast verzorgen Jeanette, Jessica en Daisy make-upworkshops waarin ze je alle kneepjes van het vak leren. Doe jij iemand binnenkort beauty cadeau? Neem voor cadeautips contact op met Huidsalon Goes!

Datum: 15 november 2022