lifecoaching

Met lifecoaching kom jij eindelijk die stap verder

Herken je dat? Je zit boordevol plannen en ideeën, maar eigenlijk komt er nooit wat van. Je krijgt het simpelweg niet van de grond. En dat, terwijl je er dolgraag mee aan de slag wilt. Op de één of andere manier heb je geen idee waar je moet beginnen. Wat moet je als eerste en wat moet je als laatste doen? En, ook niet onbelangrijk, wanneer moet je het doen?

Uitstellen

Eigenlijk zou je dolgraag die eigen zaak beginnen. Daar droom je al over sinds je studie. Maar al die jaren is het er niet van gekomen. Er waren immers zoveel andere prioriteiten en daarvoor was die vaste baan, dus een vast inkomen, wel zo veilig. Je hebt voor een eigen bedrijf toch een startkapitaaltje nodig en een buffer voor de eerste jaren waarin je nog naamsbekendheid moet opbouwen.

De tijd is rijp

Inmiddels heb je het financieel allemaal goed voor elkaar en zou de tijd rijp zijn om te starten met je eigen bedrijf. Maar als je bedenkt wat je daarvoor allemaal moet regelen, begint het je te duizelen. Hoe werkt dat allemaal met de administratie, belastingaangiftes, verzekeringen en aan wat voor eisen moet je voldoen om als ondernemer gezien te worden?

Zoveel plannen

Trouwens, als je je eigen bedrijf start, wil je de eerste jaren gewoon vanuit huis werken en daar had je de zolder voor in gedachten. En die heeft dan wel eerst een flinke metamorfose nodig. Maar dan moet je eerst flink opruimen én een heleboel weggooien, de ruimte van een fris kleurtje voorzien én opnieuw inrichten. Je hebt zoveel gave plannen en ideeën, maar je krijgt het gewoon niet van de grond. Dat geldt voor zoveel dingen in je leven. Het borrelt allemaal in je hoofd, maar er komt maar zo weinig écht uit je handen.

Samen ontdekken we wat voor jou de ideale manier is om dingen te veranderen

Structuur en overzicht

Het lukt je vaak niet om structuur aan te brengen. Structuur in je gedachten en structuur in je handelingen. In je drukke leven vind je geen rust om overzicht te krijgen. En dát is nu precies waarbij ik iets kan betekenen. Als lifecoach kan ik je helpen om je gedachten helder te krijgen, je kwaliteiten te versterken en alternatieven te ontwikkelen voor de valkuilen en het uitstelgedrag dat je tot nu toe altijd tegenkwam.

Lifecoaching

Hoe mooi zou het zijn als je het beste uit jezelf kunt halen, eindelijk die droom kunt verwezenlijken en elke dag blij wordt van wat je doet? Orde scheppen in de chaos in je hoofd en je plannen en ideeën stap voor stap leert uitvoeren?

NLP

Ik bied je handvatten hoe je weer verder kunt. Ik coach en begeleid je op basis van NLP: Neuro Linguïstisch Programmeren. Met deze werkwijze leer je hoe je door middel van gesproken taal en verbale communicatie invloed krijgt op onbewuste processen in je hoofd. Samen ontdekken we wat voor jou de ideale manier is om dingen te veranderen. Lifecoaching betekent dat je de kracht en energiebronnen in jezelf weer gaat activeren. Inzicht krijgen in je sterke én zwakke punten. Jouw plannen en ideeën zijn veel te waardevol om ze ongebruikt te laten liggen!

Datum: 05 september 2019