blueprint

Ontdek je eigen blueprint

Heb je je weleens afgevraagd wie je nu écht bent? Wie er tevoorschijn komt wanneer alle ‘schillen’ die gevormd zijn door je omgeving en wat je in het verleden hebt meegemaakt worden ‘afgepeld’? Wie of wat is jouw ‘Ware Zelf’, de blauwdruk van jouw leven?

Je wordt gevormd door je persoonlijke geschiedenis

Genetisch gezien, heb je bepaalde kenmerken meegekregen, maar je wordt toch vooral gevormd door je omgeving. Heb je er weleens over nagedacht dat je onder heel andere omstandigheden zou zijn opgegroeid? Jouw sociale achtergrond en persoonlijke geschiedenis hebben je geleerd hoe je over je leven, over anderen en de wereld denkt. Dat heeft je ontwikkeld. En hoe jij gevormd bent, dat bepaalt wat je aandacht geeft. Inmiddels ben je ouder en wijzer en wil je misschien wel heel iets anders. Voel je je niet gelukkig?

Maar wie ben jij nu écht?

Zelfs als je anders zou willen reageren lukt het niet om tot nieuwe keuzes en waarnemingen te komen. Dan is het nodig om te ontdekken wie je bent en met welke patronen je door je opvoeding zit ‘opgescheept’. Je moet terug naar die blauwdruk van je leven. Hoe ziet jouw ‘blueprint’ eruit? Misschien heb je al van alles geprobeerd om daar achter te komen, maar na al die meditatie, coaching gesprekken en boeken die je hebt gelezen, heb je dat nog steeds niet ontdekt.

Ontdek je eigen blueprint

Deze materie houdt NLP trainer Adriana Adriaanse al sinds 1993 bezig. ‘Ik verdiepte me in een aantal spirituele disciplines die allemaal te maken hebben met je geboortegegevens. Aan de hand van de vergelijkende gegevens kwam ik tot de conclusie dat er wel zoiets als een blauwdruk moest bestaan. Ik ben op zoek gegaan naar mijn eigen blueprint en door daarnaar te gaan leven, heb ik ondervonden hoe moeiteloos en leuk het leven eigenlijk is. Obstakels en uitdagingen kregen een andere betekenis en mijn leven verdiepte zich naar meer mezelf zijn. Dit te weten heeft mij een nieuw fundament gegeven onder mijn leven.’

Je hoeft niet in astrologie te geloven om voordeel uit deze kennis te halen

Retreats

Sindsdien heeft Adriana al vele mensen mogen begeleiden om ook hun blueprint te ontdekken. ‘Ik organiseer Blueprint Lifestyle Retreats op Sicilië en Blueprint Lifestyle Mini Retreats in de regio Lochem. Afhankelijke van de gekozen begeleiding zet ik hiervoor de kennis van de planeten in, die ik vind door jouw geboortegegevens, informatie uit de Tzolkin en uit de karmische astrologie. Je hoeft niet in astrologie te geloven om voordeel uit deze kennis te halen, maar het is een feit dat het je diepste kernkwesties zal verklaren. Het maakt je een relaxter mens, collega en man of vrouw en dat gun ik iedereen!’

Nieuwste retreat

De volgende Blueprint Retreat op Sicilië vindt plaats tussen 7 en 14 april. Ga jij mee op de reis van je leven? Het is tijd om jouw blueprint te ontdekken. Spiritualiteit in de Realiteit.

Datum: 21 december 2018