geluk

Verander je leven en ervaar geluk en rust

Veel mensen zijn op zoek naar rust, geluk, vrijheid en balans, maar weten niet hoe ze dit kunnen bereiken.

Zelfontplooiing

Wij vinden het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om zichzelf te ontplooien en om bewust om te kunnen gaan met hun Lijf & Leven. Want wanneer je in balans bent, stroomt je energie en bloeit je hart op en draag je bij aan een harmonieuze wereld.

Evenementen

Onze evenementen raken je in je hart. Ze gaan over voeding, emoties, spiritualiteit, intuïtie, geluk en liefde. En stimuleren je tot actie en bezinning.

Lezingen, workshops en beurzen

Wij organiseren lezingen, workshops en beurzen op het gebied van zelfontplooiing, bewustwording, spiritualiteit en nog veel meer! Interessante sprekers, schrijvers, lifestyle experts en sporters die hun verhaal en ervaringen met jou komen delen. En je kunt persoonlijk gecoacht worden door Jackie Crince.

Christiane Beerlandt deel 1

Dit jaar gaan we op 11 maart van start met een unieke trilogie over het werk van Christiane Beerlandt. Levensfilosoof Christiane Beerlandt (1955-2015) heeft met immense liefde talrijke wereldunieke boeken geschreven die hun tijd ver vooruit zijn. Via haar aangeboren begaafdheid heeft zij zich diep psychologisch ingevoeld in mensen, vanuit een hartsverlangen om hen fundamenteel te helpen.

Zelf-Bevrijding

De spreker is Dirk Lippens, arts. Hij deelt zijn kennis en ervaringen over ‘De Sleutel tot Zelf-Bevrijding’ – Leren luisteren naar de taal van je lichaam. Het gaat over de psychologisch-emotionele oorsprong van ziekten en hun fundamentele oplossing.

Lezingen, workshops en beurzen op het gebied van zelfontplooiing, bewustwording, spiritualiteit en nog veel meer

Masterclass Evert Heintz

Op zondag 22 april ontmoeten we Evert Heintz in een masterclass over het boek ‘Een leven lang FLOW’ – Laat je inspireren en leer van innerlijke kracht met meer plezier en vitaler in het leven te staan.

Christiane Beerlandt deel 2

Op zondag 10 juni is het tweede deel van de trilogie over het werk van Christiane Beerlandt. Dirk Lippens vertelt over ‘De Hoorn des Overvloeds’. Onderwerp is je lievelingsvoedsel: wat vertelt het over jezelf? Leer te luisteren naar de taal van je spontane voedingsvoorkeuren.

Christiane Beerlandt deel 3

De trilogie over het werk van Christiane Beerlandt wordt op zondag 30 september afgesloten met een masterclass over ‘De Signalenboeken.’ Niets gebeurt ‘zomaar toevallig’. In de masterclass leer je gebeurtenissen en emoties te begrijpen als richtingaanwijzers op je levenspad.

Bewustwording

Sta jij open voor meer bewustwording? En wil jij goed zorgen voor Jouw Lijf en Leven? Dan ben je van harte welkom op onze evenementen in het prachtige Oosterbeek en/of de praktijk in Renkum. Wacht niet langer en check de agenda!

Datum: 05 maart 2018