fietsliefhebber

Feestmaand! Cadeautjes voor de fietsliefhebber

Het einde van het jaar staat om de hoek, volgens sommigen de leukste maand van allemaal. Veel sfeer en gezelligheid, lekker eten en drinken, familie en vrienden om je heen. Jammer alleen dat er met die korte dagen weinig tijd overblijft om een frisse neus te halen op de fiets, natuurlijk. Maar wat wél kan: elkaars fietsershart verblijden met de mooiste cadeaus voor onder de boom!

Een perfect cadeau

Om tot een perfect cadeau te komen, is het altijd slim om te kijken waar de ontvanger van houdt. Als dit een fietser is, is dat natuurlijk handig. Want er is altijd wel iets moois uit te zoeken, in welke prijsklasse je ook zit. Ook al is fietsen niet perse een goedkope sport, er zijn genoeg accessoires of ideeën die ook met een klein budget haalbaar zijn.

Een kleiner budget

Wil je voor dit cadeau iets minder uitgeven? Waar bijna iedere fietser behoefte aan heeft, zeker in het winterseizoen, zijn middelen om de fiets schoon te houden en te kunnen verzorgen. Een goed idee is dan ook om hierop in te spelen door een reinigings- of verzorgingssetje aan te schaffen. Neem bijvoorbeeld een bike cleaner van Muc-off en bijbehorende microvezeldoek, en de ontvanger kan met een glimmende fiets weer ten tonele verschijnen.

Ook op koude dagen

Iets meer te besteden? Op hele koude, regenachtige of besneeuwde dagen kan zelfs de meest onbevreesde fietser ervoor kiezen binnen te blijven. Voor die momenten is een passend cadeau een boek waardoor je fietsen weer op een andere manier kunt beleven. Een tip is bijvoorbeeld ‘Sagan’ van Peter Sagan, de drievoudig wereldkampioen wielrennen. Liever algemene beschouwingen lezen over de liefde voor de wielersport? Kies dan bijvoorbeeld ‘De man en zijn fiets’ van Wilfried de Jong.

Waar bijna iedere fietser behoefte aan heeft, zijn middelen om de fiets schoon te houden

Goed beslagen ten ijs

Andere zaken die zeer welkom zijn bij fietsers, zijn de speciale fietskledingstukken en -hoofddeksels. Koop bijvoorbeeld een speciaal wielerpetje, een heerlijk warme thermotrui of arm- en beenstukken die jouw geliefde beschermen tijdens het fietsen. Wil je ervoor zorgen dat de ontvanger komende zomer echt goed beslagen ten ijs weer op de fiets kan stappen? Kies dan eens voor een zomerkledingpakket. Bijkomend voordeel: in de winter is zomerkleding betaalbaarder dan in het seizoen zelf!

Een gezellige dag

Heb je nu echt behoorlijk wat te besteden en wil je de fietsliefhebber verwennen, dan kun je overwegen een nieuwe of extra fiets aan te schaffen. Een prachtig cadeau natuurlijk, maar ook niet iets waarbij je over één nacht ijs gaat. Want een fiets is erg persoonlijk, welke fiets geschikt is, hangt af van heel veel factoren. Natuurlijk van de wensen van de ontvanger, maar ook diens lichaamsbouw en waar diegene de fiets voor wil gebruiken. Bij Mutsaars Bikes kunnen we jullie adviseren over alles omtrent de aanschaf van een nieuwe fiets. Dus trek er de tijd voor uit, en maak er een gezellige dag van.

Mutsaars Bikes: leve de fiets!

Wij, Ronald en Sabine Mutsaars, staan aan het roer van Mutsaars Bikes. Al van jongs af aan draait het binnen onze familie om de fiets. En dat is nu in de winkel en met de webshop nog altijd zo. Die liefde voor de fiets geven we graag door. Aan iedereen die, op welk niveau ook, wil genieten van de buitenlucht. Van grindpaden, asfalt, kasseien, heuvels en de bergen. Kom naar Schijndel en deel die passie en verhalen met ons onder het genot van een heerlijk bakkie koffie en Brabantse gezelligheid.

Datum: 17 december 2019