fit

Fit worden: jouw nieuwjaarsdoel

De koudere maanden van het jaar staan in het teken van diners met familie en vrienden, gezelligheid én lekker eten. Het is lastig om je in deze maanden niet helemaal te laten gaan met al dat lekkere eten. Toch over de schreef gegaan? Natuurlijk heb je geen zin om het hele nieuwe jaar die extra lovehandles mee te zeulen. Daarom is het van belang dat je in januari weer aan de slag gaat!

Écht doen!

Een personal trainer zorgt ervoor dat je in actie komt. Een afspraak met een trainer maakt het makkelijker om je work-out te plannen en ook écht te doen. Ook als het regent, sneeuwt of als je moe bent: die afspraak gaat door. Samen stellen jullie een realistisch plan op om jouw doelen te bereiken.

Uit je comfortzone

Daarnaast is een personal trainer in staat jou uit je comfortzone te halen en om ervoor te zorgen dat je net even dat stapje verder gaat. Op deze manier haal je het beste in jezelf naar boven en behaal je sneller jouw gestelde doelen voor het nieuwe jaar.

Personal trainer

Op zoek naar een personal trainer? Paul Witte van PW Personal Training is personal trainer, en heeft ruime ervaring in het begeleiden van verschillende doelgroepen. Naast de pittige trainingen is er ook de mogelijkheid om advies te krijgen op het gebied van voeding, zodat sneller het gewilde resultaat bereikt kan worden.

Naast de pittige trainingen is er ook de mogelijkheid om advies te krijgen op het gebied van voeding

Waar ga jij voor?

Je kunt gebruik van personal training maken, als je…

  • fitter wilt worden
  • conditie en/of kracht wilt verbeteren
  • graag wilt afvallen
  • strakker in je vel wilt zitten
  • spieren wilt versterken
  • effectief wilt trainen

‘Elke 2 weken een cadeau uitpakken’

Theo: ‘Omdat ik het roer drastisch om wilde gooien in mijn leven, ben ik in contact gekomen met Paul. Dat was, en is, een prima keuze! Als eerste is er een plan van aanpak gemaakt. En met intensive begeleiding en de positieve aanpak van Paul, ben ik al een aantal kilo’s lichter. De combinatie van training en voedingsadvies werkt uitstekend.’

Stok achter de deur

‘Elke 2 weken is er een weegmoment. Dat moment voelt net alsof je een cadeau mag ‘uitpakken’. Elke keer weer kilo’s eraf! Het grote voordeel van personal training is de positieve ‘stok achter de deur’. Je maakt afspraken en je zoekt de grenzen van je mogelijkheden op. Paul houdt je scherp en gemotiveerd om je doelstellingen te bereiken. Inmiddels ben ik 35 kilo afgevallen in 3,5 maand!

Datum: 24 december 2017