Fitter-worden

Fitter worden in slechts 20 minuten per week

Je wilt graag goed voor jezelf zorgen en hebt daarbij aandacht voor je gezondheid. Je probeert op tijd naar bed te gaan en zo gezond mogelijk te eten. Wekelijks sporten vind je nog wel een lastig onderdeel om een vast ritme in te krijgen. Vanwege je drukke baan en sociale leven daaromheen raakt het sporten al gauw op de achtergrond.

Geen tijd voor sportles

Je hebt al allerlei sportlessen geprobeerd, maar het wekelijks volhouden hiervan is voor jou lastig. Je moet hiervoor namelijk een avond inleveren en dat vind je zonde van de tijd. De lessen vind je hier ook niet leuk genoeg voor. Jij snapt niet hoe die sportievelingen minimaal drie keer per week in de sportschool rondhuppelen. Waar halen ze de tijd vandaan? Kan dat ook anders?

20 minuten per week sporten

Bij fit20 Leiden kun je terecht voor een zeer effectieve manier van sporten. Je hoeft wekelijks maar 20 minuten te trainen om het beste resultaat te behalen. Je houdt dus genoeg tijd over voor je sociale leven! Je kunt bijvoorbeeld gelijk vanuit je werk gaan trainen. Ook hoef je geen grote sporttas vol met spullen mee te sjouwen, want je kunt gewoon in je alledaagse kleding trainen. De gekoelde studio en de slow-motion beweging zorgen er namelijk voor dat je niet gaat zweten maar tegelijkertijd wel intensief kunt sporten. Dan kun je daarna gelijk door naar huis om van de rest van je avond te genieten.

Je hoeft wekelijks maar 20 minuten te trainen

Neem voldoende rust

Omdat je op een heel effectieve manier traint, krijgt je lichaam een optimale gezondheidsprikkel. De 20 minuten benut je zo intensief mogelijk door middel van krachttraining. Je traint met een personal trainer die precies weet hoever jij kan gaan om het beste resultaat te halen. Omdat het zo’n intensieve training is, is het wél belangrijk dat je voldoende rust neemt. Je lichaam heeft genoeg tijd nodig om tot rust te komen en daarom hoef je maar één keer per week deze training te doen. Meer tijd hoef je er niet vrij voor te maken!

Mindful knallen

‘Krachttraining en mindful trainen’ klinkt misschien niet als een logische combinatie. Toch probeert de fit20 studio zo veel mogelijk rust uit te stralen. Er wordt gezorgd voor zo min mogelijk afleiding. Zo zijn er geen spiegels en is er geen harde muziek. Op die manier kun jij je in alle rust focussen op de training. Dit zorgt dan weer voor een positief effect op zowel jouw fysieke als mentale gezondheid.

Datum: 19 februari 2019