personal-training

Gezonde levensstijl volhouden? Een personal trainer helpt je!

Tegenwoordig wil iedereen gezond leven. Chips, donuts en koekjes laten we in de schappen liggen. Elke dag eten we braaf voldoende groente en fruit. Ook frisdrank komt niet meer in het winkelmandje terecht. Groene thee en water met citroen is nu de standaard. Gelukkig maar, want voeding is een belangrijk onderdeel van een gezonde levensstijl. Maar… daarnaast is sporten ook van belang!

Goede voornemens

Neem jij je ook elk jaar voor meer te sporten en gezonder te eten, maar stranden deze voornemens steeds na een week of twee? Je bent niet de enige. Het is vaak gemakkelijker om je aan je goede voornemens te houden als je dit samen met iemand doet. Zo kan een personal trainer je motiveren om door te zetten en, ook belangrijk, om ervoor te zorgen dat je tijdens de training de juiste houding aanneemt. Met als resultaat minder blessures.

Personal trainer

Je kunt allerlei redenen hebben om een gezonde leefstijl voor jezelf te ontwikkelen. Of je nu wilt afvallen, strakker in je lijf zitten of simpelweg gezond wilt blijven en ouder worden. PT2DAY kan je hierbij helpen, in de vorm van personal training. Het is bewezen dat mensen die meer bewegen, zich beter voelen. Een goede reden dus om te gaan sporten! En dat hoeft helemaal geen vermogen te kosten. Personal trainer Germain Silawanebessy: ‘Of je nou individueel aan de slag wilt met mij of liever met een groep traint: ik zorg er met een persoonlijke benadering voor dat je resultaten behaalt!’

Het is bewezen dat mensen die meer bewegen, zich beter voelen

In shape voor je bruiloft

Ga je binnenkort trouwen? PT2DAY heeft een speciaal programma voor aankomende bruiden. Je trouwt (met een beetje geluk) maar één keer, en op de grote dag wil je er natuurlijk op je best uitzien. Tijdens dit programma ga je samen met de personal trainer aan de slag om in shape te komen voor de bruiloft, zodat je vol zelfvertrouwen en stralend voor de dag komt.

Datum: 05 januari 2018