Bootcamp

hypnofit BOOTCAMP: opvallen én afvallen

Is het je ooit opgevallen wat je doel is in je leven, waar je de warmte kunt voelen, de rust kunt horen en het geluk kunt zien? Nee? Precies, we ‘vallen af’ in onze dagelijkse bezigheden. Elke dag is er hetzelfde riedeltje. En dan hebben we ook nog onze normen en waarden die ons worden meegegeven of (plat gezegd) ‘geprogrammeerd’. Want wij zijn wezens die openstaan voor communicatie.

Complimentjes

Je kunt ‘afvallen’ in je communicatie als niemand anders begrijpt waar je het over hebt. Is er ook iets positiefs aan afvallen? Jazeker! Als je minstens 10 kilo bent afgevallen, toch? Je krijgt dan complimenten. Dat voelt heerlijk en is goed voor je zelfvertrouwen. Als je in de spiegel kijkt, zie je precies wat je wilt zien, maar val je echt op? Wat als we een jaar verder zijn? Je krijgt geen complimentjes meer zoals ‘goed gedaan’ of ‘wat ben je sterk’. Je bent dan figuurlijk, maar ook weer letterlijk afgevallen en bent weer terug in je oude leven, maar dan 10 kilo lichter.

Je volledige potentieel gebruiken

Maar wat als je werkelijk kunt opvallen, en een overgang kunt maken naar je eigen zelf, waar je je volledige potentieel kunt gebruiken om naar de essentie van jouw bestaan te streven? Waar een Instagram-lijf en een leuk en interessant verhaal niet meer centraal staan, maar jij! En natuurlijk zul je merken dat je opvalt op sociale media met een ‘killer body’, maar is dat belangrijk? Zodra je ervaart wat echt belangrijk is, ga je pas echt opvallen.

Je mindset trainen

Maar hoe begin je met opvallen? Eigenlijk heel simpel: door je mindset te trainen, te herprogrammeren door te visualiseren en bewust en vooral lekker onbewust te communiceren. Ik zal dit uitleggen. Neem iets simpels dat je elke dag doet, zoals tandenpoetsen. Waarom doe je dat? Je mindset is zó geprogrammeerd dat je dat gewoon doet. Je denkt er niet meer bij na.

Elke dag is er hetzelfde riedeltje

Bootcamp

Maar wat als je dit programma gaat ontrafelen en je mindset gaat trainen en herprogrammeren rond bijvoorbeeld sporten? Dan ga je opeens elke dag sporten. Maar niet alleen dat, want als je eenmaal ervaart en weet hoe het werkt om je mindset echt te trainen, is opeens heel veel mogelijk. Je begint op te vallen. En daar hebben we gelijk al een mooie essentie te pakken van ons concept hypnofit BOOTCAMP: je mindset trainen door middel van sporthypnose en fysiek in beweging komen met bootcamptrainingen!

Mindset

Naast de uitdaging van sporthypnosetrainingen om je bewustzijn los te laten, te blijven focussen en te visualiseren, kun je je mindset ook in de praktijk brengen met onze bootcamptrainingen, die altijd buiten plaatsvinden, ongeacht het weer. En het blijft een kwestie van herhaaldelijk trainen van je mindset. Bovendien bouw je een goede conditie op, word je sterker en kun je meer tijd creëren, omdat je meer energie hebt.

Proefles

Is het je al opgevallen dat je al het besluit hebt genomen om bij ons een proefles te volgen? De enige stap die nu nog volgt is: doen! Eigenlijk ben je al begonnen. Let maar eens op wat je ervaart als je de eerstvolgende keer je tanden aan het poetsen bent…

Datum: 22 oktober 2021