fit-worden

In 20 minuten fit worden in het voorjaar!

Komt één van deze uitdagingen jou bekend voor?
1. Eind december heb jij je voorgenomen om jezelf een fitte leefstijl aan te meten. Maar nu het voorjaar al aangebroken is, is er nog steeds niets van het fit worden. De oorzaak: jij rent jezelf elke dag een slag in de rondte: naar je werk, de school van je kinderen, je vriendinnen en de supermarkt. Maar ‘geen tijd hebben’ is voortaan geen excuus meer om niet te sporten!
2. Sporten: om eerlijk te zijn, is het nooit echt je grootste hobby geweest. Het idee van urenlang zwoegen in de sportschool klinkt voor jou als een waar rampscenario, waardoor je alles wat te maken heeft met ‘sporten’ vermijdt. Toch wil jij in vorm komen, het liefst met zo min mogelijk inspanning!

20 minuten work-out

Uiteraard begrijp jij dat sporten gezond voor je is. Maar je komt er gewoon niet aan toe. Er zijn genoeg andere dingen die eveneens je aandacht vragen. Het lijkt je geweldig: een work-out die binnen een mum van tijd voorbij is en tegelijkertijd effectief genoeg is om ál je spiergroepen mee te trainen. Je ziet het plaatje van een strak en slank lijf al voor je. Maar hoe krijg je dat voor elkaar? Goed nieuws: deze manier van sporten bestaat! Met één work-out van 20 minuten merk je dat je spieren sterker worden, en dat jouw uithoudingsvermogen een flinke boost krijgt. Nog mooier: één keer per week trainen is genoeg. Wil jij fit worden? Je hoeft écht niet elke dag intensief te trainen.

Handje hulp

Natuurlijk snap jij dat je zélf in actie moet komen om weer strak, fit en slank in je vel te komen. Maar een handje hulp is altijd mooi meegenomen. AllwaysFit biedt jou een efficiënte krachttraining waarmee je in 20 minuten per week al je spiergroepen kunt trainen. Doordat de training kort én krachtig is, kun je het gemakkelijk combineren met je drukke agenda. Genoeg tijd dus voor je werk, gezin en huishouden. AllwaysFit is gespecialiseerd in zowel één-op-één als één-op-twee trainingen. Je kunt trainen op élk niveau (van beginner tot gevorderde) en je geniet van een professionele begeleiding

Hoe werkt het?

Tijdens een bodytec training krijg je een impuls van het systeem. Deze impuls is lichaamseigen. Het miha systeem geeft als het ware eenzelfde impuls af als dat het brein doet. Jouw lichaam herkent niet het verschil en zal dus ook met een impuls van het miha systeem de spieren laten aanspannen. Het grote verschil zit in het feit dat het miha systeem harder de spier kan laten aanspannen dan dat jouw brein dat kan, wat uiteindelijk tot een intensieve work-out leidt. De impulsen leveren weerstand op de acht grote spiergroepen van je lichaam terwijl je je oefeningen doet. Je kunt het vergelijken met het gevoel wanneer je probeert te lopen in een golfslagbad. Dan zijn je bewegingen, vanwege de weerstand, ook trager en moet je er meer moeite voor doen.

Voordelen

Dit zijn de voordelen van miha bodytec:

  • Je vetverbranding gaat omhoog (fijn voor bij het afvallen)
  • Helpt het vetpercentage en gewicht verminderen
  • Maakt je huid strakker en vermindert cellulite
  • Verhoogt conditie, uithoudingsvermogen en vitaliteit
  • Bevordert de spieropbouw
  • Bevordert de stofwisseling en de afvoer van afvalstoffen
  • Zorgt voor mooie contouren

Jij wil in vorm komen, het liefst met zo min mogelijk inspanning.

Minder tijd, meer resultaat!

Misschien gaan er nu gedachtes als ‘Hoe ga ik dit volhouden?’ door je heen. En dat is logisch dat je dat denkt, omdat je van jezelf misschien weinig discipline hebt om te sporten. Maar omdat je een persoonlijke begeleiding krijgt en traint op afspraak, heb je altijd een stok achter de deur. Daarbij ben je elke keer maar twintig minuten kwijt oer training. Ook al heb jij een drukke agenda; er is áltijd wel een gaatje te vinden voor je work-out. Ben jij juist een fanatieke sporter? Bodytec is een sport die je er prima naast kunt doen. Ideaal voor als je bijvoorbeeld als hardloper meer spierkracht wilt hebben, zodat je betere prestaties kunt leveren!

Fit worden!

De missie van de ervaren en gecertificeerde (personal) trainers van AllwaysFit? Zoveel mogelijk mensen helpen om gezond en fit ouder te worden. Jou begeleiden doen ze met passie, professionaliteit en oog voor het resultaat. Zij helpen jou op verschillende manieren: personal training, Bodytec, lifestylecoaching, voedingscoaching (onder andere met het voedingsprogramma BenFit), sportvasten, fysiotherapie en verschillende ‘detox-boost’-programma’s.

Waar zit AllwaysFit?

Je kunt sinds 2019 op twee plekken terecht bij AllwaysFit: in Schiedam en in Spijkenisse. Bij de laatstgenoemde splinternieuwe vestiging aan de Hongerlandsedijk kun je in de naastgelegen studio na het sporten tot de ultieme ontspanning komen. Zo kun je een beautybehandeling volgen en je nagels laten doen, onder de zonnebank, je laten masseren en zélfs floaten.

Erbij zijn is meemaken

Ben je benieuwd geworden naar de bodytec trainingen? Kom dan langs en ervaar het zelf! de trainers staan voor je klaar om je te begeleiden tijdens je eerste gratis kennismakingsles!

Datum: 07 maart 2019