buitensport

Jezelf ontwikkelen met buitensport

Als je in een persoonlijke crisis terechtkomt, ken je je ware ‘ik’ niet meer. Als je erachter komt wie je bent en wat je wilt, heb je de sleutel naar je eigen doorbraak in handen. Om dit te ontdekken, ga je samen met Macventure Sports aan de slag middels training en coaching in de buitenlucht.

Veeleisende maatschappij

In de huidige maatschappij lopen veel mensen vast. Het aantal mensen met een burn-out neemt alleen maar toe. De oorzaak van al dit leed lijkt te liggen in een te hoge werkdruk, een veeleisende maatschappij of een ongelukkige relatie. Waarschijnlijk zoek je de oorzaken van het leed dat je overkomt vaak buiten jezelf. De oorzaak van het probleem, en dus ook de sleutel naar de oplossing, ligt echter ín jezelf.

Opgaan in het moment

Claudia Botter, mede-eigenaar van Macventure Sports: ‘Wij geloven dat de combinatie van bewegen in de natuur de beste setting is om veranderingen teweeg te brengen, te groeien en te ontwikkelen. We zien dat mensen helemaal opgaan in het moment en dat daardoor alle puzzelstukjes op hun plek vallen. Met Macventure Sports gebruiken wij als trainers juist dié vrijheid en energie.’

Nieuwe inzichten

‘Een outdoor setting is dé plek om de confrontatie met jezelf aan te gaan en te komen tot nieuwe inzichten. Je dagelijkse masker wordt afgezet en je vindt de rust voor zelfreflectie. Bewegen in de natuur zorgt voor een buitengewoon gunstig effect op de fysieke en mentale gezondheid, en dus ook op ons functioneren of het functioneren van een team of een organisatie’, aldus Claudia.

‘Je dagelijkse masker wordt afgezet en je vindt de rust voor zelfreflectie’

Leren door te doen

Bij Macventure Sports zijn de kerningrediënten ontspanning, avontuur, verbinding en ontwikkeling. Ervaringsleren, leren door te doen, is daarbij een belangrijk uitgangspunt en vanzelfsprekend staat veiligheid bij alle activiteiten uiteraard voorop. Samen met het team kun je jouw ideale programma samenstellen, waarbij sport het middel is om je persoonlijke of bedrijfsdoelstellingen te behalen.

Wat biedt Macventure Sports?

  • buitensport voor individuen, scholen, bedrijven, sportclubs en gemeenten
  • teambuildingactiviteiten
  • kinderfeestjes
  • longboardlessen
  • outdoor camps en educatie
  • training en coaching
  • actieve weekenden in de Ardennen

Datum: 27 juli 2018