personal-training

Samen fitter worden in het nieuwe jaar!

Wil je ook fit het nieuwe jaar beginnen, maar zakt de moed je al in de schoenen wanneer je aan de sportschool denkt? Als je alleen de drive niet kunt vinden om naar de sportschool te gaan, kan het handig zijn wanneer je de welbekende ‘stok achter de deur’ hebt.

Personal training

Een personal trainer zorgt ervoor dat je in actie komt. Een afspraak met een trainer maakt het makkelijker om je work-out te plannen en ook écht te doen. Ook als het regent, sneeuwt of als je moe bent: die afspraak gaat door. Samen stellen jullie een realistisch plan op om jouw doelen te bereiken. Daarnaast is een personal trainer in staat jou uit je comfortzone te halen en om ervoor te zorgen je nét even dat stapje verder gaat. Op deze manier haal je het beste in jezelf naar boven en behaal je sneller jouw gestelde doelen voor het nieuwe jaar.

Small Group Training

Sport je liever in een klein groepje samen met je vriendinnen? Bij Small Group Training deel je de kosten, krijg je toch de persoonlijke aandacht van een personal training én kun je gezellig samen sporten! Je bent geheel vrij om zelf je groep samen te stellen.

Bootcamp

Het kan ook een enorme motivator zijn om samen met een groep te trainen tijdens een bootcamp. Je bent niet alleen, maar hebt de gezelligheid van de groep om je heen. Een ander voordeel is dat iedereen kan trainen op zijn of haar eigen niveau. Een bootcamp is eigenlijk fitness in de frisse buitenlucht. Lekker gezond buiten zijn én werken aan je conditie.

‘De weg die bewandeld moet worden is bij iedereen weer anders’

Personal trainer

Ben je op zoek naar een personal trainer? Pepijn van Afferen, van PTPepijn, heeft als personal trainer veel verschillende mensen geholpen om hun doelen te bereiken. ‘De weg die bewandeld moet worden is bij iedereen weer anders. Ups en downs, samen lachen en samen de tanden op elkaar. Dat maakt het zo leuk om personal trainer te zijn’, geeft Pepijn aan.

Go!

Er is eerst een intakegesprek om kennis te maken en te kijken of het klikt. Dan ga je verder met een proeftraining. Tijdens deze training wordt er gekeken naar je uitgangspunt, hoe je er lichamelijk voorstaat. Vanaf dat startpunt ga je aan de slag en kun je steeds sterker, fitter en gezonder worden!

Datum: 29 december 2017