sporten

Sporten: in 20 minuten fit!

Natuurlijk weet je dat sporten gezond is, maar je komt er niet aan toe. Want er zijn genoeg andere dingen die óók je aandacht vragen. Wat zou het fijn zijn als er een work-out bestond waarmee je in weinig tijd tóch al je spiergroepen traint. Je ziet het plaatje helemaal voor je, maar hoe krijg je dat in hemelsnaam voor elkaar?

Het goede nieuws is dat dit echt bestaat! Met 1 work-out van 20 minuten 1 keer per week merk je dat je spieren sterker worden en jij fitter. Om fit en vitaal te worden, hoef je echt niet dagelijks intensief te trainen.

Herken jij jezelf in één van de volgende uitdagingen?

1. Hoewel jij je zó vaak voorneemt om je hardloopschoenen onder het stof vandaan te halen, komt er niets van je fitte voornemens terecht. Je haast je elke dag van hot naar her: je werk, de school van je kinderen, de supermarkt, je vriendinnen. Maar ‘geen tijd hebben’ is voortaan geen smoes meer om niet te sporten! 2. Sporten is nooit je grootste hobby geweest. Dat urenlange zwoegen in de sportschool vermijd je al jaren. Je wilt weer in vorm komen en het liefst met zo min mogelijk inspanning!

Maar hoe dan?

Tijdens een bodytec training krijg je een impuls van het systeem. Deze impuls is lichaamseigen. Het miha systeem geeft als het ware eenzelfde impuls af als dat het brein doet. Jouw lichaam herkent niet het verschil en zal dus ook met een impuls van het miha systeem de spieren laten aanspannen. Het grote verschil zit in het feit dat het miha systeem harder de spier kan laten aanspannen dan dat jouw brein dat kan, wat uiteindelijk tot een intensieve workout leidt. De impulsen leveren weerstand op de acht grote spiergroepen van je lichaam terwijl je je oefeningen doet. Je kunt het vergelijken met het gevoel wanneer je probeert te lopen in een golfslagbad. Dan zijn je bewegingen, vanwege de weerstand, ook trager en moet je er meer moeite voor doen.

Meer resultaat in minder tijd

Misschien denk je nu: ‘Maar ga ik dit wel volhouden?’ Dit zou je kunnen denken als je bijvoorbeeld weinig sportdiscipline hebt. Omdat je persoonlijk wordt begeleid en altijd op afspraak, heb je een goede stok achter de deur! En omdat het je per keer maar 20 minuten kost, is het heel goed te doen wanneer je niet zoveel motivatie of tijd hebt. Het is ook heel goed te combineren als extra training naast een andere sport die je uitoefent.

De impulsen leveren weerstand op de acht grote spiergroepen van je lichaam

Effectief

Dat je er zelf iets voor moet doen om weer slank en fit te worden, weet je heus wel. Maar een handje hulp kun jij zeker wel gebruiken. Sport2Bfit biedt jou een zeer efficiënte krachttraining waarmee je in 20 minuten per week al je spiergroepen kunt trainen. Doordat de training kort én krachtig is, kun je het gemakkelijk combineren met je drukke leven met je werk, gezin en huishouden. Sport2Bfit is gespecialiseerd in zowel één-op-één- als duotrainingen, voor elk niveau en altijd onder professionele begeleiding.

Voelen = geloven

Wil je meer weten over bodytec trainingen, kom dan langs en ervaar het zelf! De trainers staan voor je klaar voor een gratis kennismakingsles.

Bodytec

Voordelen van miha bodytec:

  • Verhoogt de vetverbranding bij het afvallen
  • Helpt vetpercentage en gewicht verminderen
  • Maakt de huid strakker en vermindert cellulite
  • Verhoogt conditie, uithoudingsvermogen en vitaliteit
  • Bevordert de spiergroei
  • Stimuleert de stofwisseling en bevordert de afvoer van afvalstoffen
  • Zorgt voor mooie contouren
  • Stimuleert de stofwisseling en bevordert de afvoer van afvalstoffen
  • Datum: 26 oktober 2018