sporten

Sporten na je zwangerschap

Na een zwangerschap heeft jouw lichaam een tijdje nodig om weer ‘in shape’ te komen. Dat buikje moet worden weggetraind, de extra kilo’s zitten je in de weg en je ervaart eventueel nog de naweeën van bekkeninstabiliteit. Maar hoe pak je het aan, waar vind je de tijd en discipline om je doel te bereiken?

Sporten

Vol goede moed pak je je hardloopschoenen uit de kast of schrijf je je in bij de sportschool. Toch valt het na de eerste weken vaak niet mee om het sporten vol te houden. Logisch: je bent moe door de gebroken nachten en de energie die het kost om alle ballen in de lucht te houden. Daarom is het goed om een stok achter de deur te hebben. Een personal trainer is zo’n ‘stok’ die jou helpt om in een korte tijd meer en effectiever te sporten.

Ga niet zelf aan de slag, maar kies voor personal training!

Personal training

Personal training is sterk groeiende in Nederland en dat is niet voor niets. Het is de meest effectieve manier van trainen en het staat garant voor resultaat. Veilig en gevarieerd trainen en gemotiveerd blijven is zoveel meer effectiever als je aan de slag gaat met een professional. Personal training betekent sporten en bewegen met een persoonlijke coach met een op maat gemaakt programma dat speciaal op jouw wensen en behoeften is afgesteld. Want een standaardaanpak bestaat er niet. Ieder mens, en dus ieder programma, is uniek. Er kan zowel binnen als buiten getraind worden.

Uitdagend en gevarieerd programma

Sportcentrum Ursus zorgt voor een uitdagend en gevarieerd programma. Je zult versteld staan van wat je allemaal kunt bereiken omdat je net even dat stukje verder gaat waar je jezelf niet toe kunt zetten. Het maakt niet uit of je een ervaren sporter bent, wilt afslanken of alleen maar je conditie van vóór de zwangerschap weer terug wilt krijgen. Personal training is geschikt voor iedereen!

Opvang

Wist je dat… er voor sportende papa’s en mama’s opvang is geregeld op elke doordeweekse ochtend? De opvang is voor kids vanaf ongeveer 6 maanden tot en met 4 jaar. In de vakanties kunnen ook oudere kinderen bij de oppas terecht.

Datum: 12 april 2019