sporten

Door sporten beter in je vel

Na de drukte van de week is het heerlijk om even helemaal los te gaan. Dat kan op allerlei manieren, maar sporten is er zeker één van! Oké, misschien heb je soms geen zin en hang je liever op de bank. Maar je weet dat als je eenmaal in de sportschool bent, het heerlijk is om je lichaam in beweging te zetten!

Sporten

Je voelt je fitter als je voldoende beweegt. Bovendien vermindert het de kans op bijvoorbeeld overgewicht en hart- en vaatziekten. Met beweging en sporten houd je je spieren en gewichten soepel. Hoeveel ‘voldoende’ is, hangt af van je leeftijd en je doel.

Uithoudingsvermogen

Wil je je uithoudingsvermogen verbeteren? Cardiotraining is hierop gericht. Hierbij kun je gebruikmaken van roeimachines, loopbanden, fietsen en crosstrainers. Natuurlijk werk je bij de krachttraining ook aan je conditie, maar daarnaast verstevig je er je spieren mee. Je zult ervaren dat je je door je wekelijkse trainingsuurtjes veel fitter gaat voelen en als bijkomend voordeel zit je letterlijk en figuurlijk ook nog eens beter in je vel.

Voed je lichaam en geest door af en toe in beweging te komen!

Benefits!

De voordelen van sporten:

 • je gaat er beter uitzien: je huid gaat stralen en je verliest overtollig vet
 • je lichaam krijgt een mooiere vorm en je houding verbetert
 • je voelt je fitter en kleine kwaaltjes verminderen
 • je daagt je lichaam én je geest uit en dat zorgt achteraf voor een voldaan en trots gevoel
 • door te bewegen maakt je lichaam dopamine aan, waardoor je een positief gevoel krijgt

Sportieve smoothie

Als je regelmatig sport, is gezonde voeding erg belangrijk. Neem voor jouw workout een smoothie met rode biet. Deze groente bevat nitraten die het zuurstofverbruik bevorderen, waardoor je tot 16% langer kunt sporten. Neem 2 gekookte bietjes, 200 ml kokoswater, 150 gram frambozen en 0,5 limoen en blend dit tot een heerlijke sportsmoothie. Drink op en sport!

Laagdrempelig en veilig

Bij MaxiGym sport je betaalbaar op een laagdrempelige en veilige manier, waar je op je eigen niveau kunt sporten. Je kunt kiezen uit verschillende abonnementen, zodat jouw sportacties precies passen bij jouw leven. Er hangt een gezellige sfeer en leden stimuleren elkaar graag. Ook als je wilt afvallen, kun je aanvullend op fitness het Better Belly-programma volgen als extra stimulans voor een slanker buikgebied. Afsluitend neem je een ontspannend zonnebankje en ga je uiteindelijk fit en met een mooi kleurtje de deur uit.

Voor jou!

Waarom kies je voor MaxiGym?

 • nieuwste cardio- en fitnessapparatuur Technogym
 • professionele coaching en begeleiding
 • fijne en nette dames- en herenkleedkamers
 • zonnebank
 • gratis douches, WIFI en lockers
 • 7 dagen per week open
Datum: 06 september 2018