sporten

Sporten was nog nooit zó leuk!!

Heb jij het gevoel dat je de Tour de France hebt gereden, wanneer je dat stukje naar je werk tegen de wind in hebt moeten fietsen? Voelen jouw benen als lood en gaat je hart als een gek tekeer als je een klein sprintje hebt moeten trekken? Dan is het de hoogste tijd om iets aan je conditie te gaan doen. Een goede conditie is niet alleen handig, maar ook erg belangrijk voor je gezondheid. Door regelmatig te sporten, verklein je de kans op het ontwikkelen van hart- en vaatziekten, hoge bloeddruk, ouderdomsdiabetes en broze botten. Je voelt je fitter en energieker én je verbrandt extra calorieën met sporten. Heb jij al eens gehoord van deze sporten?

Les Mills BodyBalance™

Bij BodyBalance™ kun je genieten van bewegingen uit yoga, tai chi en pilates. Het is je persoonlijke time-out van het dagelijks leven en zorgt voor een gezond lichaam en een gezonde geest. Je doet eenvoudige en veilige yoga bewegingen om je hele lichaam sterker en flexibeler te maken. Het controleren van je ademhaling is een onderdeel van alle bewegingen . Als je nog nooit aan yoga hebt gedaan, is BodyBalance een geweldige kennismaking met deze discipline. De variatie in BodyBalance™ zorgt ervoor dat ook mensen die al bekend zijn met yoga genieten.

Les Mills BodyPump™

BodyPump™ is de originele barbell les die je hele lichaam versterkt. Er zijn lessen van 30 minuten en van 45 minuten. Deze lessen dagen al je belangrijke spiergroepen uit met behulp van de beste krachtoefeningen. Fantastische muziek, professionele instructeurs en jouw eigen gewichtskeuze inspireren je om de resultaten te behalen waar je naar streeft! Een les wordt elke 3 maanden vernieuwd met nieuwe muziek en nieuwe choreografie.

Les Mills Tone™

Les Mills Tone combineert blokken van kracht-, cardio- en coretrainingen tot een complete en effectieve work-out. De training bestaat uit een mix van oefeningen om het hele lichaam te trainen en de hartslag te verhogen. Doordat de training zo gevarieerd is, blijft het uitdagend en wordt het nooit saai. Je verbrandt niet alleen extra calorieën, maar bouwt ook conditie en kracht op. Je verbetert je energieniveau, flexibiliteit, balans, behendigheid en coresterkte. Ben je een beginnende sporter met weinig conditie? De intensiteit van de work-out kun je zelf bepalen!

Voordelen

De voordelen van Les Mills Tone:

  • hoge calorieverbranding
  • opbouw van kracht en conditie
  • hoger energieniveau
  • betere flexibiliteit, balans, lenigheid
  • meer corekracht

Je voelt je fitter en energieker én je verbrandt extra calorieën wanneer je regelmatig sport!

Les Mills Grit™

Dit programma bestaat uit full body workouts van slechts 30 minuten, met piek- en herstelmomenten die je tot het uiterste drijven. Het is een zeer effectieve workout voor je hele lichaam. Je traint in een kleine groep, zodat je genoeg persoonlijke aandacht krijgt. Tijdens de training train je met een halter, gewichtsschijven en je eigen lichaamsgewicht. Met deze high-intensity intervaltraining krijg je meer kracht en strakkere spieren, en dat allemaal in 30 minuten!

Les Mills SH’BAM™

Bij SH’BAM™ doe je simpele, maar leuke dance-moves! Je hebt geen danservaring nodig om mee te doen met SH’BAM™. Elke les is fun, uniek en afwisselend. Je instructeur leidt je door de eenvoudige, maar toffe bewegingen. Je waant je in een trendy club!

Les Mills CXWORX™

In een CXWORX™ les zitten alle ingrediënten voor een sterker lichaam en een slanke taille. Met een sterke core word je sterker in alle dingen die je doet. Bij CXWORX krijg je ook oefeningen voor stevigere heupen, billen en onderrug. Alle oefeningen in CXWORX hebben opties, dus het is uitdagend maar ook haalbaar voor je eigen fitnessniveau. Goed opgeleide instructeurs zorgen dat je de oefeningen uitvoert met een perfecte techniek. Bij CXWORX gebruik je niet alleen je eigen lichaamsgewicht, maar ook weerstandsbanden en gewichtsschijven.

Sporten bij Sportstudio Shape

Sportstudio Shape is al 25 jaar een begrip in Dronten. De kracht van de studio is het verzorgen van groepsfitness op muziek. Het team bestaat uit 5 gemotiveerde en Les Mills-gecertificeerde instructors. Laagdrempelige trainingen van hoge kwaliteit in een ongedwongen sfeer: daar staan de instructors voor. Sportstudio Shape beschikt over een ruime sportzaal met houten sportvloer en airconditioning, voldoende kleed- en doucheruimte en een gezellige bar met heerlijke koffie en vers gemaakte smoothies.”

Datum: 14 maart 2019