moe

Moe? Vind eindelijk rust!

Moe zijn we allemaal wel eens. Na een stressvolle dag op het werk of een nacht slecht slapen. Het kan zelfs heel fijn zijn om moe en voldaan op de bank te ploffen nadat er een hele dag veel van je gevraagd is. Je gaat lekker vroeg naar bed en staat de volgende ochtend fris weer op.

Moe zijn

Vermoeidheid wordt een probleem wanneer het niet zo gemakkelijk meer te verhelpen is. Het houdt weken of maanden aan en je hebt moeite om op te staan. Op je werk kun je je niet meer goed concentreren en als je eindelijk in bed ligt malen er zoveel gedachten door je hoofd dat je niet in slaap komt. Hoe moe je ook bent. Dit soort vermoeidheid kun je vaak niet in je eentje oplossen. Je hebt hulp nodig.

Loslaten

Access Bars is een makkelijke en relaxte manier om oude gedragspatronen en vastzittende emoties, gedachten en gevoelens te veranderen. Door middel van het aanraken van diverse punten op het hoofd kun je gemakkelijk loslaten wat jou belemmert. De Bars zijn energiebanen op en in het hoofd. De 32 punten op je hoofd worden zacht aangeraakt, waardoor de banen tussen de punten gaan stromen en de vastzittende energie kan worden losgelaten. Hierdoor kan de spanning van gedachten, overtuigingen, emoties en oordelen worden opgeruimd.

Access Bars

Access Bars™ kunnen onder andere worden ingezet op het gebied van

  • slaap
  • gezondheid
  • gewicht
  • geld
  • seks
  • relaties
  • angst
  • verlangen
  • stress

Grote schoonmaak

Jackie Crince Le Roy is onder andere gespecialiseerd in Access Bars en vertelt: ‘Je kunt het vergelijken met een harde schijf van je computer. Alles wat je in jaren hebt opgeslagen, maar wat je allang niet meer nodig hebt, wordt verwijderd. Mensen ervaren na afloop van een Bars-sessie meer ruimte in hun hoofd én lichaam, alsof er eens goed is schoongemaakt!’ ‘Een Access Bars- sessie kun je zien als een mentale massage: je laat energie los, doordat punten op je hoofd (de Bars) zachtjes worden aangeraakt. Met deze energie stromen gedachten, gevoelens en emoties over verschillende onderwerpen mee. Daar hoef je niet bij na te denken, dat gebeurt vanzelf. Jouw lichaam weet wat losgelaten kan worden.’

Subtiel, maar diepgaand

Na een sessie voel je je ontspannen en relaxed én je ervaart veel meer ruimte. Jackie: ‘Het is een subtiele, maar diepgaande manier om gemakkelijk en snel oude belemmeringen los te laten. Tijdens de behandeling lig of zit je aangekleed op een massagetafel of op een stoel. Terwijl de punten op je hoofd zacht worden aangeraakt, kun je heerlijk ontspannen. Heb je daar moeite mee en wil je liever praten? Dan is dat ook helemaal goed. Voor de behandeling maakt dit niets uit. Het gaat erom dat jij je prettig voelt en je volledig kunt openstellen.’

Datum: 26 september 2019