klankschaalmassage

Negatieve gevoelens wegtrillen met klankschaalmassage

Negatieve gevoelens hebben we allemaal wel eens last van. Denk bijvoorbeeld aan stress vanwege je drukke baan en daarnaast sociale drukte. Je vliegt elke dag van hot naar her omdat je het gevoel hebt dat je aan alle verplichtingen moet voldoen. Je vriendinnen doen het ook, dus dan kan jij dat toch ook? Nou nee. Als gevolg van de stress heb je nu namelijk last van concentratieproblemen op het werk en andere negatieve gevoelens waar jij eigenlijk zelf voor hebt gezorgd. Wist je dat je met een klankschaalmassage je negatieve gevoelens kunt laten wegtrillen?

Ontspanning met klankschaalmassage

Een klankschaalmassage ligt misschien niet zo voor de hand, maar het is een interessant alternatief om in een diepe ontspanning terecht te komen. Een klankschaal is een muziekinstrument met een rustgevend geluid. Daarom wordt het instrument vaak ingezet bij bijvoorbeeld meditatie of massages. Op die manier kom jij echt tot rust en laat dat nou net zijn wat jij nodig hebt om van je negatieve gevoelens af te komen.

Klankschalen op je lichaam

De klankmasseur legt tijdens de massage allemaal soorten klankschalen op je lichaam. Vervolgens worden die zachtjes met de slagstok aangeraakt, waardoor er een zacht geluid en een trilling ontstaat. Het is de bedoeling dat je lichaam hierdoor extra onstpannen raakt en de spanningen letterlijk lostrillen. Dat trillen gebeurt omdat ons lichaam voor 80 procent uit vocht bestaat. De trillingen die worden gemaakt gaan via het vocht in ons lichaam richting je spieren.

Een klankschaalmassage is een interessant alternatief om tot diepe ontspanning te komen

Weg met blokkades

Je lichaam reageert op de trillingen van de klankschaalmassage op al deze lichamelijke niveaus:

  • emotioneel
  • mentaal
  • spiritueel

De blokkades die jij op deze gebieden voelt, zullen worden hersteld door de klanken en trillingen. Een klankschaalmassage is prima om gewoon een keer te doen ter ontspanning. Maar als je behoefte hebt om af te komen van blokkades door negatieve gevoelens, dan zijn meerdere behandelingen aan te raden. Je kunt hiervoor terecht bij Praktijk Nikhita in Gouda. Tijdens meerdere behandelingen zal gewerkt worden aan de blokkades in je lichaam en zal ze de behandelingen specifiek op jouw behoeftes afstemmen.

Nieuwe positieve energie

Een klankschaalmassage heeft een hoop extra voordelen vergeleken met een reguliere massage. Doordat je uiteindelijk blokkades leert loslaten, kun je je beter concenteren op je werk, slaap je ‘s nachts beter en heb je overdag meer energie. Je zult er weer helemaal klaar voor zijn om met positieve energie je drukke leven op te kunnen pakken!

Voor jou!

Ben je benieuwd naar klankschaalmassage? Bij Praktijk Nikhita ben je hiervoor aan het juiste adres. Bij eigenaresse Monique Koger kun je terecht voor massages, meditaties, healingen en readingen. ‘Neem gerust contact op!’, aldus Monique.

Datum: 16 januari 2019