stress

Uit met de stress, in met de ontspanning

Elke dag zet jij je 100% in voor je verantwoordelijke baan. Na een drukke werkdag moet je weer op tijd thuis zijn. Hoewel je eigenlijk ‘vrij’ bent, gaat er toch nog van alles door je hoofd. Je moet nog wat boodschappen doen voor het avondeten van vandaag. Daarnaast staan er twee volle wasmanden op je te wachten, en moet je een traktatie bakken voor het schoolfeestje van je kind. En dan moet je tussendoor óók nog ergens tijd zien te vinden om je presentatie voor morgen voor te bereiden… Help, stress!

Wees stressklachten voor!

Stress is een prima mechanisme dat je in staat stelt om op de juiste momenten te presteren. Op het moment dat jij je presentatie moet geven bijvoorbeeld. Maar heeft stress de overhand in je leven – in dit geval omdat je wel héél veel ballen tegelijkertijd omhoog moet houden – dan kan stress tegen je gaan werken. Je loopt een risico op het krijgen van overspanningsklachten en een burn-out, en daarnaast ook op het krijgen van fysieke klachten. Om deze mentale en fysieke klachten vóór te zijn, is het belangrijk om op tijd een pas op de plaats te maken, en rust te nemen.

Heb jij stress?

Dan herken jij je in één of meerdere kenmerken:

 • Je voelt je opgejaagd
 • Je slaapt slecht
 • Je voelt je futloos en onzeker
 • Je komt slecht tot rust
 • Je bent vergeetachtig
 • Je hebt een kort lontje, of last van huilbuien
 • Je hebt hoofdpijn, rugpijn of andere fysieke (spannings)klachten

Weer genieten!

Hoe zou je het vinden om een methode te vinden waarmee jij je stress letterlijk kunt ‘deleten’, en waarmee je weer in staat raakt om meer van je leven te genieten? Een methode waarmee je weer in verbinding komt met jezelf, en waarmee je gestimuleerd wordt om jezelf te ontwikkelen. Hoogste tijd om die methode aan je voor te stellen! Het gaat hier om de Access Bars™ van Access Consciousness™. Access Bars™ is een lichaams-energetisch proces dat betrekking heeft op 32 drukpunten op je hoofd. Deze drukpunten staan symbool voor verschillende contexten in je leven, zoals geld, controle, vreugde, verdriet, dankbaarheid, vriendelijkheid en heling. Door deze punten in verschillende combinaties heel zacht aan te raken, ontlaad je alle gedachten, gevoelens en emoties die op dat specifieke punt opgeslagen liggen.

Met Access Bars kun jij stress deleten

Harde schijf

Door de Access Bars™-sessie kun je overbodige patronen loslaten, en kun je keuzes maken die gaan over wat jij wérkelijk wilt. Met het runnen van de Bars geef je je lichaam en geest weer de ruimte om haar zelfgenezend vermogen zijn werk te laten doen. Vergelijk het maar eens met de harde schijf van de computer. De Bars zorgen ervoor dat je gehele energiesysteem als het ware wordt ‘geherprogrammeerd’, waarbij alle ‘oude’ opgeslagen rommel en spam die verantwoordelijk zijn voor jouw huidige problemen, verwijderd worden. Alle beperkende, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen worden voorgoed ‘gedelete’, waardoor er ruimte en vrijheid in je hoofd en in je lijf ontstaat. Dit brengt een enorme rust in je hersenen. Een rust die zelfs vergelijkbaar is met een diepe meditatie. Je zal merken dat een heleboel gevolgen van de stress verdwijnen als sneeuw voor de zon. Beter nog: de zon heeft weer ruimte om te gaan schijnen!

Ook bij een baaldag!

Ik zeg altijd: in het slechtste geval ervaar je een sessie met de Access Bars™ als een heerlijke massage en als een ontspanning, en in het beste geval maakt een sessie jouw leven makkelijker, lichter én leuker. Je geniet overigens lang van het resultaat van de behandeling. Het effect van een Bars-sessie kan namelijk wel drie tot vier weken doorwerken! Al door het volgen van één sessie merk je resultaat. Maar volg je vaker een sessie, dan zal je merken dat je je steeds beter gaat voelen. Het volgen van een sessie kan bijvoorbeeld ook heerlijk zijn als je even een baaldag hebt, of als je wakker wordt met een slecht humeur. Als je weer naar buiten stapt, voel je je namelijk instant vrolijker en energieker!

Wat wil jij?

Wil jij…

 • …langer en dieper kunnen slapen?
 • …je gezonder voelen, en verbetering ervaren van je fysieke klachten als hoofdpijn en migraine?
 • …een gezonder gewicht hebben?
 • …je minder gestrest, onrustig of angstig voelen?
 • …een beter humeur krijgen?
 • …meer energie en meer zelfvertrouwen?

Dan kan een sessie met de Access Bars™ wat voor jou zijn!

‘Ik geniet van een heerlijk, licht gevoel’

‘Vandaag heb ik een sessie met de Access Bars™ mogen ontvangen. Tijdens de sessie gebeurde er zóveel. En nu, een dag later, merk ik de effecten pas echt. Zo is de pijn in mijn rug weg, heb ik enorm lang kunnen slapen zónder hoofdpijn, en geniet ik van een super heerlijk, licht gevoel. Ik beveel Joyce van harte aan, en kijk uit naar onze volgende ontmoeting.’

Herleef al je schoonheid!

Joyce Elshout van Re-Sparkle vertelt: ‘Vijf jaar zat ik al een tijdje in een burn-out, en had ik totaal geen fut. Totdat ik onverwacht kennis maakte met Access Bars™. Meteen na de eerste behandeling barstte ik van de energie, en leek mijn hoofd lichter en opgeruimder. Ik ben er mee doorgegaan. Na een paar maanden stond ik heel anders in het leven. Ik maakte me niet zo snel meer druk over dingen die eigenlijk heel onbelangrijk waren. Met de behandelingen, cursussen en workshops die ik nu zélf hierin geef, gun ik iedereen de rust en ruimte in zijn of haar leven. Mijn motto? Herleef al je schoonheid!’

Joyce Elshout

Datum: 18 juni 2019