stress

Weg met stress, hervind je balans

Stressklachten zijn echt iets van deze tijd. We hebben het druk en ‘moeten’ veel, zoals presteren op het werk. Nu is een beetje spanning op zichzelf niet slecht, maar wanneer je er langdurig last van hebt, kun je klachten krijgen als hoofdpijn, maagklachten, slapeloosheid en piekeren, of erger nog: een burn-out. Het is nu tijd om er iets aan te doen!

Stresssignalen

Stress kost je lichaam veel energie. Het is dan goed om tijd voor jezelf te nemen en te luisteren naar de signalen die je lichaam je geeft. Met behulp van een klankschaalmassage kun je jouw lichaam laten ontspannen.

Klankschaalmassage

Ons lichaam bestaat voor ongeveer 60% uit water. Hierdoor worden trillingen, die veroorzaakt worden door een klankschaal, door het lichaam geleid. Deze trillingen zorgen ervoor dat ons lichaam ontspant op lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.

Diepe ontspanning

Een klankschaalmassage biedt diepe ontspanning aan je lichaam. De klanken en trillingen harmoniseren en ordenen het lichaam. Zo komen spanningen of blokkades los en kan het lichaam weer herstellen. De klankschaalmassage versterkt dus het zelfgenezend vermogen van het lichaam.

Een klankschaalmassage biedt diepe ontspanning aan je lichaam

Peter Hess Methode

Peter Hess, pedagoog en ingenieur in de technische natuurwetenschap, heeft uit de klankervaringen van Tibet en Nepal de huidige methode voor klankmassage opnieuw ontwikkeld en deze aan de behoeften van de westerse mens aangepast. Hij houdt zich al meer dan 25 jaar bezig met de invloed van deze klanken en trillingen op de mens.

Klanktherapieschalen

Voor deze massage heeft hij speciale klanktherapieschalen ontwikkeld. Er zijn en worden nog steeds diverse wetenschappelijke onderzoeken gedaan naar het gebruik van klankschalen en de effecten hiervan.

Kom af van stress

Ben jij vaak gestrest en wil je hiervan af? Wie regelmatig een klankschaalmassage ondergaat, kan beter in balans blijven! Richard van De Oosterse Hand helpt jou graag om je snel weer beter te voelen. Hij heeft aandacht voor jou en je klachten en zal indien nodig een gericht behandelplan samen met je maken voor een doelgerichte behandeling. In overleg bepaal je hoeveel behandelingen je wilt ondergaan.

Datum: 16 februari 2018