grote-dag

Alles geregeld voor de grote dag

Je wilt natuurlijk dat je op je trouwdag heerlijk kunt genieten. Het inhuren van een weddingplanner, ceremoniemeester of ‘externe’ BABS is dan een investering die zichzelf terugverdient in tijd, originaliteit en creativiteit!

 

Weddingplanner

Ultiem genieten van de voorbereidingen én de bruiloft zelf? Huur een weddingplanner! Een weddingplanner kun je zien als een ervarings-deskundige op het gebied van trouwen. Zelf trouw je vaak maar één keer en daarom is het fijn om deze ervaringsdeskundige aan je zij te hebben om mee te plannen en sparren. Een professionele weddingplanner zorgt ervoor dat je helemaal ontzorgd wordt. Bij de weddingplanner van De BruidsFabriek kun je terecht voor alles wat met trouwen te maken heeft. Van het opzetten van een verrassingsaanzoek tot het organiseren van een vrijgezellenfeest of jubileumfeest. Met kwaliteit, creativiteit en spontaniteit ontzorgt Serena het bruidspaar en verzorgt ze wat nodig is tot in de puntjes. Ook het creëren van een realistisch trouwbudget, het nakijken van contracten en het aandragen van passende -leveranciers hoort bij het takenpakket.

Ceremoniemeester

De huwelijksdag draait helemaal om jullie samen. Het is fijn om op de bruiloft een aanspreekpunt voor de leveranciers te hebben. Voor de ‘controlfreaks’ onder ons: een bruidsjurk heeft vaak geen vakje voor je mobiele telefoon en het draaiboek. Het is fijn om iemand te hebben die alles decoreert of controleert naar jullie afspraken en wensen, en die de gasten welkom heet, precies zoals jullie dat voor ogen hebben. Voor de ‘doe-het-zelf-mannen’ is het slepen met de muziekinstallatie in het mooie pak ook geen aanrader. Je kunt natuurlijk een broer, zus of vriend(in) vragen om deze taken voor je uit te voeren, maar bedenk wel dat diegene dan geen ontspannen gast meer is op jullie bruiloft.

Je wilt op je trouwdag heerlijk genieten.

 

Er is ook een andere oplossing, namelijk: huur een ceremoniemeester! De ceremoniemeester van De BruidsFabriek, Serena, maakt een uitgebreid draaiboek, waar ongezien en ongemerkt strak op ‘gedraaid’ wordt op de dag zelf. Er is een warm contact met de leveranciers en ceremoniële ceremoniemeesters en getuigen. Eventuele uitdagingen worden ter plekke gezien en opgelost, waardoor het bruidspaar heerlijk door de dag kan vliegen zonder onvoorziene teleurstellingen.

BABS

Een van de meest memorabele momenten van je bruiloft is toch wel het ja-woord. Een gemeente-BABS (Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand) verzorgt de speech voor deze ceremonie, maar het is vaak ook mogelijk om een ‘externe’ BABS in te huren. Het voordeel van een zelf uitgekozen BABS is dat je een bredere keuze hebt en iemand kunt kiezen die bij jullie en jullie gasten past. Serena, de BABS van De Bruids-Fabriek, richt graag de speech geheel naar jullie eigen stijl en smaak in. Eventuele speciale wensen kunnen worden vervuld. Met openheid, eerlijkheid en respect bereidt ze met liefde jullie speech voor.

Om jullie bruiloft tot een groot succes te maken, valt er best wat te regelen: locatie, fotograaf, videograaf, taartenbakker, kapper, visagist, bloemist, trouwauto, muzikanten, dj, entertainment en wat al niet meer. Dit is leuk om uit te zoeken, maar kan ook wat stress opleveren. Serena gelooft in echte liefde en passie, voor elkaar en voor een vak. Het is fijn om te weten dat De BruidsFabriek al een heel compleet team van betrouwbare professionals heeft klaarstaan voor jullie perfecte dag. Jullie zijn natuurlijk vrij in de keuze of jullie deze toppers uit het vak willen inhuren, maar zij staan in ieder geval klaar om jullie een dag te bezorgen om nooit te vergeten. Dan hebben jullie tijd om nog een heerlijk stressloos schoonheidsslaapje te doen voor de grote dag!

 

Datum: 17 november 2021