bruidsmake-up

Bruidsmake-up: maak het de mooiste dag van je leven

Op de mooiste dag van je leven wil je je nergens druk om hoeven te maken. Natuurlijk is je trouwjurk superbelangrijk, maar ook je make-up helpt je er op je best uit te zien. En dan is het dus niet de bedoeling dat je in de stress vliegt omdat je eyeliner niet helemaal recht zit. De bruidsmake-up is de finishing touch en dat wil je dus goed aanpakken.

Tip 1: test bruidsmake-up een keertje uit

Zeker wanneer je het niet gewend bent om veel make-up te dragen, is het slim om eerst een keer proefmake-up aan te laten brengen. Je wil natuurlijk niet schrikken wanneer je make-up wel héél anders is dan je had verwacht. Neem voor je afspraak een foto van je trouwjurk mee. Bevalt de proefmake-up je, dan kan je met de persoon in kwestie afspreken hoe jij er op je grote dag uit wil zien.

Tip 2: kies voor een professional

Natuurlijk is er ongetwijfeld wel iemand in je omgeving die jouw make-up op je trouwdag wil doen, maar wij raden toch aan om dit aan een professional over te laten. Iemand van buitenaf kan bovendien objectief beoordelen welke make-up het beste bij jouw jurk en de stijl van je bruiloft past. Ook kijkt een professionele make-up artiest naar je huidtype, zodat je zeker weet dat je bruidsmake-up de hele dag prachtig blijft zitten (zelfs als er een paar tranen bij te pas komen).

Tip 3: neem een schoonheidsbehandeling

Als je make-up er helemaal perfect aan wordt gebracht, zou het vervelend zijn als jouw gezicht wordt ontsierd door acne, mee-eters of andere onzuiverheden. Daarom is het slim om ongeveer een week voor je bruiloft een gezichtsbehandeling te nemen om jouw huid te reinigen. Wees er vooral niet te laat mee, want je wil niet met een overgevoelige huid zitten op de dag van de bruiloft.

Bruidsmake-up zorgt ervoor dat je er op je trouwdag stralend uitziet

Tip 4: vergeet je wenkbrauwen niet

Wenkbrauwen geven zo ontzettend veel karakter aan je gezicht, dat je ze niet moet overslaan op je trouwdag. Epileer ze in de vorm die bij jouw gezicht past en die jouw gelaatstrekken het mooist doet uitkomen. Ga zeker niet zomaar aan de slag, maar kijk eerst goed naar wat bij jou past. Bij Utrechtse Schoonheid denken we graag met je mee over een passende vorm.

Over Utrechtse Schoonheid

Wanneer je gaat trouwen, heb je al ontzettend veel aan je hoofd. Daarom is het fijn om je bruidsmake-up uit te besteden aan een professional. Dan weet je zeker dat je er op je best uitziet op de mooiste dag van je leven. Bij Utrechtse Schoonheid helpen we je graag. We bieden verschillende schoonheidsbehandelingen aan zodat je nog even kunt ontspannen voor je grote dag, maar ook doen we graag je bruidsmake-up. Op je trouwdag komen we dan naar de afgesproken locatie en brengen we je make-up aan zoals afgesproken, zodat jij klaar bent om te stralen op deze bijzondere dag.

Datum: 11 mei 2022