weddingplanner

De voordelen van een weddingplanner

Trouwen is natuurlijk ontzettend leuk, maar brengt ook een hoop geregel met zich mee. Het vinden van de perfecte bruidsjurk, de locatie, muziek en catering zijn onder andere zaken waar jullie aan moeten denken. Willen jullie optimaal genieten van de verloving? Kies dan voor een weddingplanner!

Weddingplanner

Ina Poppen-Ensing van Houvast kan als weddingplanner jullie helpen om de trouwdag dé mooiste dag te laten worden. Ze kan alles regelen, van de uitnodigingen, de trouw-en feestlocatie en de catering tot aan een professionele fotograaf. Ze kan optreden als trouwambtenaar, en ze kan zelfs de huwelijksreis voor jullie regelen. Zo kunnen jullie onbezorgd toewerken naar het huwelijk en zonder zorgen genieten op de dag zelf!

Coördinatie en problemen oplossen

Waarom Weddingplanner Houvast?

  • Bespaar geld met de juiste leveranciers. Weddingplanner Houvast heeft veel connecties met ondernemers die jullie speciale dag nóg mooier kunnen maken en helpt met het bewaken van het budget.
  • Coördinatie en problemen oplossen. Een trouwfeestregelaar coördineert alle verschillende onderdelen en zorgt ervoor dat de leveranciers goed met elkaar samenwerken.
  • De bruiloftsorganistor kan ook helpen bij de ‘saaie’ dingen, zoals belangrijke regelgeving, juridische zaken en verzekeringen.
  • Jullie bepalen zelf wat jullie uit handen geven.
Datum: 18 december 2018