weddingplanner

Een zorgeloze trouwdag dankzij de weddingplanner!

Eindelijk was het zover: je vriend of vriendin heeft je ten huwelijk gevraagd. Natuurlijk heb je ‘ja’ gezegd, want dit was een moment waarnaar je uitgekeken hebt. Nu de bruiloft zelf nog. Wat moet er eigenlijk allemaal geregeld worden? Zie je niks over het hoofd? Daar kun je beste wat hulp bij gebruiken…

Ontmoet de weddingplanner!

Ina Poppen-Ensing van Houvast kan als weddingplanner jullie helpen om de trouwdag dé mooiste dag te laten worden. Ze kan alles regelen, van de uitnodigingen van de gasten, de trouw- en feestlocatie en de catering tot aan een professionele fotograaf. Ze kan optreden als trouwambtenaar, en kan zelfs de huwelijksreis voor jullie regelen. Zo kunnen jullie onbezorgd toewerken naar het huwelijk en zorgeloos genieten op de dag zelf!

Ceremoniemeester

Tijdens de bruiloft is de ceremoniemeester degene ervoor zorgt dat alles naar wens verloopt. Ook die rol kan Ina vervullen. Ze maakt een draaiboek (bijvoorbeeld van de toespraken) en houdt die in de gaten, kondigt het moment van bijvoorbeeld het aansnijden van de bruidstaart of de openingsdans aan en is het aanspreekpunt voor alle aanwezigen.

‘Fantastische bruiloft gehad!’


Ruben: ‘Donderdag 24 mei hebben wij een fantastische bruiloft gehad, mede mogelijk gemaakt door onze Weddingplanner Houvast. We hebben ontzettend genoten en Ina heeft ons echt ontzorgd samen met haar assistente Evelien. Ze gaven alles duidelijk en op tijd door aan de gasten en ondanks de strakke planning hebben we eigenlijk nooit in tijdnood gezeten. Kies je voor Weddingplanner Houvast, dan krijg je een heel warme persoonlijkheid die heel veel plezier heeft in haar werk en geniet van de mensen waarvoor ze aan het werk is!’

Gefeliciteerd: ‘De Beste van Nederland!’


Weddingplanner Houvast is onlangs winnaar geworden van het TV-programma ‘De Beste van Nederland’. Hierbij gingen ondernemers de strijd met elkaar aan om deze felbegeerde titel. Verschillende beroepsgroepen en branches passeerden de revue, waarin deelnemers uit de diverse provincies het tegen elkaar opnamen.

Datum: 11 oktober 2018