fbpx
Krachtige vrouwen

Dat ene moment veranderde hun leven voorgoed. Lees de waargebeurde en indrukwekkende verhalen over vrouwen die iets heel heftigs meemaakten. Iets wat hen volledig van hun stuk bracht. En toch vonden zij stuk voor stuk de moed om zich weer op te richten en vooruit te kijken. Indrukwekkende verhalen vol veerkracht en hoop.

Nieuw binnen
Toon meer >
Toon minder >
Banners-ForYou.nl Banners-ForYou.nl Banners-ForYou.nl
Meest gelezen
 • nina-blom
  Nina Blom: 'Blij dat ik niet op mijn ouders lijk'
  Nina Blom kan inmiddels met gepaste trots naar de camerabeelden uit haar jeugd kijken. ‘De eerste keer dat ik keek naar die opnames, die we tegenwoordig in een reconstructiefilm met onze stichting gebruiken bij trainingen, kwam dat enorm binnen.
 • Monique-Velzeboer
  Monique Velzeboer: 'Afhankelijkheid went nooit'
  ‘Als ik de tijd terug kon draaien, zou ik weer voor shorttrack kiezen. Ik blijf het een heel mooie sport vinden’, peinst Monique Velzeboer hardop. Een ongelukkige val op de ijsbaan in het Franse Font Romeau in december 1993 maakte echter een abrupt einde aan haar het leven als olympisch topsportster.
 • Drankrijder
  Geralda Wulff-Booij: 'Vergeven zal ik hem nooit'
  ‘Niet lang nadat Kasper en Denice waren vertrokken om mijn schoonvader bij zijn gestrande auto op te pikken, hoorde ik enorm veel sirenes van hulpdiensten. Ze klonken heel dichtbij.
 • Kinderontvoering
  Sara Hafez: 'Mama en Ammar moeten een voorgevoel hebben gehad'
  ‘We werden naar binnen geloodst door een medewerkster van de Nederlandse ambassade in Syrië, maar nog steeds waren we bang, want onze vader was ook daarbinnen. Ze bracht Ammar en mij naar beneden, naar een kleine kamer, een soort mini-cel, en drukte ons op het hart heel stil te zijn.
 • Placeholder
  Hannelore van Otterloo: 'Ik voelde me vaak heel eenzaam'
  ‘Ik kan er nu gewoon over praten. Het doet geen pijn meer. Het kost me alleen wel veel energie’, zegt Hannelore van Otterloo terwijl ze het boek ‘Hannelore, het meisje uit de sekte’ van Frank Krake signeert.
Toon meer >
Toon minder >
Banners-ForYou.nl