fbpx
Visions

Zangeressen, actrices, presentatrices, auteurs, musici, sport- en weervrouwen: tientallen bekende vrouwen sierden de cover van ForYou Magazine. Lees over hun passies en dromen!

Nieuw binnen
 • Tess Milne: 'Volg je hart'
  Tess Milne: 'Volg je hart'
  Ze nipt voorzichtig van de hete, zwarte drank. ‘Je moet altijd de tijd nemen om koffie te drinken’, zucht Tess Milne genietend.
 • iris-hond
  Iris Hond: 'Thuis' begint bij jezelf
  In de afgelopen maanden toerde de talentvolle concertpianiste met haar voorstelling ‘Home’, die dit najaar in reprise gaat, langs de Nederlandse theaters. ‘In mijn theatervoorstelling vertel ik verhalen in woord en muziek over mensen met een bijzondere thuissituatie’, vertelt Iris.
 • Placeholder
  Isabel Commandeur: 'Ik ben een doorzetter'
  Genietend om zich heen kijkend zit Isabel Commandeur in de open laadbak van de terreinwagen die haar naar de volgende locatie in Safaripark Beekse Bergen brengt waar de fotoshoot van ForYou Magazine plaatsvindt. ‘Wat een supergave locatie is dit’, lacht de (stem)actrice en zangeres.
 • romy-monteiro
  Romy Monteiro: 'Ik heb veel geleerd'
  Het grote publiek leerde Romy Monteiro in 2014 kennen toen ze aan ‘The Voice of Holland’ meedeed. Toch was het nooit haar meisjesdroom om op het podium te staan, al was ze vanwege haar moeder Antje Monteiro wel gewend aan het musicalleven.
 • susan-smit
  Susan Smit: 'Ik heb die donkere periode doorleefd'
  Als kind wist Susan al dat ze boeken wilde schrijven. ‘Sinds mijn 8ste is schrijven mijn manier om te ontdekken wat ik vind en voel. Door te schrijven, kom ik steeds op een diepere laag van mezelf en het leven terecht.
 • Toprak-Yalçiner
  'Er was een leven voordat ik moeder werd, en erna'
  ‘Ja hoor, ik kende ForYou Magazine al. Ik haalde er altijd al veel inspiratie uit over huidverzorging. Er staan goede tips en regelmatig leuke aanbiedingen in.
 • Placeholder
  'Ik heb graag alles onder controle'
  Alhoewel haar achternaam bij menigeen direct de connectie legt met haar achttien jaar oudere halfbroer John, heeft Jennifer Ewbank haar eigen sporen als singer-songwriter, zangeres en pianiste ook al ruimschoots verdiend.
 • Iris-van-Lunenburg
  Iris van Lunenburg: 'Ik doe nu iets wat ik leuk vind en waarvan ik heel blij word.'
  Presentatrice en columnist Iris van Lunenburg bewijst dat beauty and brains prima samengaan. En toch blijkt daar nog steeds een groot vooroordeel over te bestaan.
 • July-Janssen
  July Janssen: 'Stilzitten is voor mij geen optie'
  ‘Echt een geweldige locatie die, in combinatie met de jurken van Addy, een sprookjesachtige charme kreeg’, blikt actrice July Janssen enthousiast terug op de fotoshoot van ForYou Magazine. ‘Het grauwe, regenachtige en mistige weer maakte het juist spannender. De werknemers bij Parc Broekhuizen waren erg aardig.
 • estavana-polman
  Estavana Polman: 'Familie is het allerbelangrijkst'
  Het was een feestje om te doen’, blikt de blonde topsportster terug. ‘Ik doe zulk soort dingen niet zo vaak, maar het is hartstikke leuk om voor een enkele keer te doen: je krijgt mooie make-up, je haar zit leuk en je draagt prachtige kleding.
 • Edsilia Rombley: 'Live your life to the fullest'
  De geboren Amsterdamse zit in de ontvangstruimte van DEMP Studio, de studio van haar ‘soulmate’ en echtgenoot Tjeerd Oosterhuis, die gelegen is aan de rand van het Vondelpark. ‘Tjeerd en ik hebben jarenlang hierboven gewoond’, vertelt Edsilia.
Toon meer >
Toon minder >
Banners-ForYou.nl Banners-ForYou.nl Banners-ForYou.nl
Meest gelezen
Toon meer >
Toon minder >
Banners-ForYou.nl