zweetvoeten

Heb jij last van zweetvoeten?

Waar je ook bent, één ding is zeker: jij houdt altijd je schoenen aan. Alleen al het idee dat je ze moet uittrekken waar anderen bij zijn, doet je ineenkrimpen van schaamte. De eerste keer dat je je schoenen moet uittrekken bij een nieuwe partner is een gênant moment. Schoenen kopen bezorgt jou zoveel stress dat je nieuwe schoenen standaard online bestelt. Dat is immers de enige manier waarop je kunt voorkomen dat anderen jouw zweetvoeten ruiken. Of toch niet?

Zweetvoeten

Allereerst: je bent zeker niet de enige met zweetvoeten! Dagelijks kampen er talloze vrouwen en mannen met zweetvoeten en de bijbehorende schaamte en ongemak. Je loopt dagelijks vele meters op je voeten en daardoor is het heel logisch dat ze gaan zweten. Zweten is een normale en noodzakelijke functie van het lichaam om warmte kwijt te raken. Alleen al op de huid van onze voet zitten ongeveer 250.000 zweetklieren. Deze kunnen per dag wel een glas vol zweet produceren. Maar het is daarbij zeker niet nodig dat je voeten stinken!

Oorzaak aanpakken

Je kunt aan de gang met voetdeodorants, geurvreters en speciale sokken die zweetvoeten beloven op te lossen. Wat deze producten echter doen is symptomen bestrijden. Jij bent veel meer gebaat bij het aanpakken van de oorzaak van jouw stinkvoeten. PediFris® is een poeder dat je in je schoeisel strooit. Daarna kun je gewoon je schoenen aantrekken, want het poeder lost op. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je een spoor van poeder achterlaat of dat je sokken vies worden. Na enkele dagen merk je al dat je voeten minder geuren en een stuk droger zijn. Dat loopt een stuk lekkerder!

Tijd om wat te doen aan je stinkende stampers.

Kruisbesmetting

Het is van belang dat je al je schoeisel behandelt met PediFris®, dus ook je sportschoenen, pantoffels en laarzen. Op die manier voorkom je kruisbesmetting van de ene schoen op de andere.

Voordelen

De voordelen van PediFris®:

  • pakt de oorzaak van zweetvoeten aan
  • helpt tegen stinkvoeten
  • vermindert klamme voeten
  • voorkomt kalknagels
  • stopt de ontwikkeling van voetschimmel
  • voorkomt putjeszolen

Datum: 19 juni 2018