voeten

Hallo zomer, hallo mooie voeten!

Hoera, zomer! De tijd van een heerlijk stralend zonnetje, van ijsjes en lekkere drankjes op het terras, van slenterwandelingen over het strand én van leuke slippers en sandalen. Als je naar beneden kijkt, moet je helaas toegeven dat je voeten echt nog niet klaar zijn om aan de buitenwereld getoond te worden. Afgebladderde nagellak, eeltplekjes en andere onzuiverheden zorgen ervoor dat je voorlopig nog moet teruggrijpt naar je veilige (en warme!) dichte gympen en ballerina’s.

Weer paraderen met prachtige voeten

Geef toe: als je voeten er verzorgd uitzien, dan is het een stuk prettiger om een slipper of open sandaaltje te dragen. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor alle anderen die jouw voeten mogen aanschouwen. De aanblik van overtollig eelt, hielkloven, velletjes en gele of ingegroeide nagels is simpelweg niet altijd prettig. Zelf ben je misschien niet zo’n held met de nagelschaar, (eelt)vijl en andere attributen waar je je voeten weer toonbaar kunt maken. Gelukkig kun je met een beetje hulp binnen no time straks paraderen met prachtige verzorgde voeten!

Pedicurebehandeling

In een uitgebreide pedicurebehandeling kan ik jouw voeten weer helemaal ‘summerproof’ maken. Wat er zoal aan bod komt in zo’n behandeling? Ik werk je nagels bij in een mooie vorm. Ook pak ik, als dat nodig is, eelt en kloven aan. Daarnaast behandel ik eventueel aanwezige likdoorns en ingegroeide nagels. En vind je dat leuk, dan krijg je als finishing touch een prachtig (zomers) kleurtje nagellak op. Het resultaat? Voeten om te zoenen, of gewoon om mee te flaneren in prachtige sandaaltjes of slippertjes!

Wist je dat..

… een goede voetverzorging zoals een pedicurebehandeling niet alleen esthetische doeleinden heeft? Zo’n behandeling helpt ook om je voeten gezond te houden.
… je bij mij óók op de juiste plek bent voor een lekker ontspannende hand-, voet- of onderbeenmassage?

Als je voeten er verzorgd uitzien, is het een stuk prettiger om een slipper te dragen

Ook bij klachten

Soms zorgen bepaalde voetklachten ervoor dat je voeten niet lekker in hun vel zitten, en jij daarmee ook niet. Dat kan bijvoorbeeld het geval zijn als je diabetes of reuma hebt, of bent gediagnosticeerd met een ziekte als kanker. In zulke gevallen is professionele voetverzorging al helemaal geen overbodige luxe. En die geef ik graag. Ik ben bevoegd om deze zogenaamde ‘risicovoeten’ te behandelen en werkt dan ook volgens vastgestelde richtlijnen, waarvan de kwaliteitsborging vastligt in het KwaliteitsRegister voor Pedicures. Met een professionele pedicurebehandeling kunnen je voeten er weer even tegenaan!

Schoenadvies = belangrijker dan je denkt!

Verder kan ik naast de algemene voetverzorging en de behandeling óók adviezen geven over welk schoeisel het beste bij jouw voeten past. Je staat er misschien niet bewust bij stil, maar daarmee kun je al heel veel klachten verminderen en voorkomen. En is dat nodig, dan verwijs ik je door naar een podoloog of podotherapeut, om de stand van je voeten aan te pakken.

Voor jou!

Eén goede voetverzorging waar je voeten hun hele leven lang iets aan hebben, dát is waar medisch pedicure Kirsten van Hallo Voet voor staat. Met de heerlijke en ultiem verzorgende pedicurebehandelingen krijgen jouw voeten alle zorg die zij nodig hebben, en wordt je ook van eventuele klachten afgeholpen. Je wordt ontvangen in rustige omgeving waar oprechte aandacht centraal staat en waar je meteen tot rust komt. En ben je niet in de gelegenheid om naar de salon te komen? Dan kun je zelfs aan huis een behandeling krijgen.

Datum: 18 juni 2019