Brow-Lamination

Brow Lamination: zo ziet de behandeling eruit

Krijg je jouw wenkbrauwen maar niet zoals je ze wilt? Groeien de haartjes naar beneden, ontdek je af en toe een gekrulde haar of zijn ze asymmetrisch? Dan is de Brow Lamination wellicht wat voor jou. Maar voordat je ‘zomaar’ kiest voor de behandeling, is het natuurlijk wel fijn om er wat meer over te weten. In dit blog lees je daarom alles over de Brow Lamination!

Iets voor jou?

Allereerst is het goed om te weten voor wie de behandeling geschikt is. Ga je voor Brow Lamination, of is bijvoorbeeld de Henna Brows behandeling meer wat voor jou? Het is verstandig om voor Brow Lamination te kiezen wanneer:

  • Je wenkbrauwen asymmetrisch zijn
  • Je wenkbrauwharen stug en onhandelbaar zijn
  • Je gekrulde haren in je wenkbrauwen hebt
  • Je meer volume en definitie wilt creëren
  • Een andere goede reden kan natuurlijk ook zijn dat je jezelf eens lekker wilt verwennen. Je verdient mooie brows die passen bij je uitstraling!

De behandeldag

Tijdens de behandeling worden je natuurlijke wenkbrauwhaartjes in de gewenste richting geplaatst. Dit wordt gedaan door middel van speciale vloeistoffen. Afhankelijk van je wensen, duurt de behandeling zo’n 30 tot 55 minuten. Eventueel kun je aansluitend je wenkbrauwen laten waxen en verven. Dit kan meteen tijdens de behandeling. Wil je in combinatie met de Brow Lamination de Henna Brows? Dan moet je even geduld hebben. Het aanbrengen van henna is 48 uur na de behandeling pas mogelijk.

Je verdient mooie brows die passen bij je uitstraling!

Na de behandeling

Zijn je wenkbrauwen perfect gestyled? Dan wil je dat mooie resultaat natuurlijk zo lang mogelijk behouden. Het is daarom belangrijk om 24 uur na de behandeling op een aantal dingen te letten. Zo is het verstandig om contact met water te vermijden en je sportkleding nog even in de kast te laten liggen. Ook de sauna is 24 uur verboden terrein. Dat moet te doen zijn, toch? Probeer na de behandeling zoveel mogelijk af te blijven van je wenkbrauwen en geen reinigingsproducten of make-up te gebruiken. Als je je nieuwe look wilt behouden, is iedere zes tot acht weken een herhaalbehandeling nodig.

Meer weten?

Wil je ook graag een stralende oogopslag met mooie wenkbrauwen, maar weet je niet welke behandeling daar goed bij past? Neem dan gerust contact op met Iris Brows & Lashes. Ik adviseer je over alle mogelijkheden die aansluiten op jouw wensen. Heb je nog meer vragen? Dan beantwoord ik die met alle liefde. We doen er samen alles aan om jou een fantastische oogopslag te bezorgen!

Datum: 04 mei 2023