wenkbrauwen

De wenkbrauwen van je dromen

Je staat steeds maar weer voor de spiegel in je wenkbrauwen te plukken. Toch ben je steeds minder tevreden met het resultaat. Het lijkt alsof je wimpers en wenkbrauwen, wat je ook probeert, altijd net niet zitten. Het is alleen niet gemakkelijk om voor de spiegel je wenkbrauwen zelf te tekenen. Je moet zowel goed kijken hoe je het aanbrengt, als het overzicht behouden zodat ze op elkaar lijken. Laat daarom je wenkbrauwen behandelen bij de schoonheidsspecialiste. Joyce Chou van Schoonheidssalon Prinsenhuys vertelt in dit blog over haar wenkbrauwbehandelingen in de salon.

Wenkbrauwen en wimpers

Je wenkbrauwen transformeren je hele gezicht. Wanneer je lacht, wanneer je fronst, wanneer je boos bent of verbaasd: je wenkbrauwen doen het werk en laten mensen zien wat je denkt. Hou je jouw gezicht neutraal en vinden mensen dat je er chagrijnig uit ziet? Waarschijnlijk zijn je wenkbrauwen ook dan de schuldige daders. Ook bepalend, maar een stukje minder dan de wenkbrauwen, zijn je wimpers. Je wimpers accentueren vooral je ogen. Ze zorgen ervoor dat je natuurlijke oogkleur eruit springt en je ogen meer gaan spreken.

Zelf aan de slag

Je kunt thuis je wenkbrauwen modelleren, epileren en verven om ze zo te krijgen als je wil. Dat is alleen niet gemakkelijk. Het is lastig om het overzicht te houden van beide wenkbrauwen en tegelijkertijd in detail de haartjes te bewerken. Het begint al bij de vorm. Haartjes die je zelf epileert, groeien niet snel weer terug. Je moet het eigenlijk dus in één keer goed doen. Voor je het weet zit je met te dunne wenkbrauwen of geëpileerde delen van je wenkbrauw die je beter had kunnen laten zitten. Het is beter om ermee naar een specialist te gaan, dan weet je zeker dat het resultaat passend én mooi is, en bovendien lang goed blijft zitten.

Je wenkbrauwen transformeren je hele gezicht

Mogelijkheden in de salon


Bij Schoonheidssalon Prinsenhuys kun je jouw wimpers en wenkbrauwen door schoonheidsspecialiste Joyce Chou tot in de puntjes laten verzorgen. Er zijn verschillende mogelijkheden om je wimpers wenkbrauwen te behandelen. Je kunt bijvoorbeeld je wimpers verven om je ogen nog beter naar voren te laten komen. Ook kun je jouw wimpers laten liften. Je eigen wimpers worden hierbij getransformeerd naar de opvallende, lange wimpers. Krullen, extensies of het gebruik van mascara is niet meer nodig: je hebt tot wel acht weken lang de lange, elegante wimpers waar je naar op zoek bent.

Een open blik


Ook kun je in de salon je wenkbrauwen laten behandelen. Geen zorg meer over symmetrie, vorm en dikte: je wenkbrauwen worden aangepast aan de vorm van je gezicht zodat ze jouw natuurlijke schoonheid accentueren. Het is mogelijk om je wenkbrauwen te epileren en te modelleren, om de vorm en diepte goed te krijgen. Ook kan Joyce je wenkbrauwen verven: lichte wenkbrauwen kunnen zo donkerder gemaakt worden zodat ze iets meer opvallen en je blik nog opener kunnen maken. Voor een behandeling tegen acne, een behandeling tegen haargroei of juist een gezichtsbehandeling ben je in de salon op het juiste adres. Blijf dus niet zelf voor de spiegel worstelen en kom gerust langs voor een kennismaking!

Datum: 03 december 2020