Wenkbrauwen

Elke dag jouw wenkbrauwen ‘on fleek’

Al sinds de jaren 50 is het verzorgen van de wenkbrauwen een belangrijk onderdeel van de uiterlijke verzorging van de vrouw. In de afgelopen decennia veranderden de wenkbrauwtrends steeds, maar ook de trend van vroeger komt weer terug. Tegenwoordig kiezen we steeds meer voor gemak: we willen er goed en verzorgd uitzien en het liefst er zelf niet te veel aan hoeven doen. Ook bij mannen zie je steeds vaker mooie, verzorgde wenkbrauwen. Voor hen is de drempel ook lager geworden om hun brows mooi ‘on fleek’ te hebben.

Brow treatments

Er zijn diverse ‘brow treatments’, van henna brows tot gewoon verven en het bijtekenen met een mooie dipbrow. Met de Henna Eyebrow treatment kun je een vollere wenkbrauw creëren. Het is daarbij wel wenselijk dat er echte haartjes zijn, omdat het resultaat mooi en natuurlijk moet blijven. De henna hecht zich namelijk ook aan de huid, afhankelijk van het huidtype. Je kunt hier mooie, strakke wenkbrauwen mee creëren en de verf blijft circa 5 weken op de haartjes zitten.

Hennakleuren

Omdat de diverse hennakleuren van licht tot donker zijn, is er altijd een kleur die bij jou past! En de vorm van je wenkbrauwen? Die wordt altijd vooraf in overleg met jou bepaald. De mogelijkheden hiervoor zijn epileren, waxen of threading (epileren met een touwtje). Bij Lash & Brow Bar Groningen krijg je een eerlijk advies over welke behandeling het meest geschikt is voor jou.

Prachtige wimpers, ook voor jou

Veel vrouwen hebben het gemak van wimperextensions al ontdekt, en als ze die eenmaal hebben gehad, willen ze niet anders meer! Eén voor één worden je eigen wimperhaartjes verlengd. De keuze voor de lengte en soort wimperextensions gaat altijd in overleg met jou. Om de 3 weken kunnen de extensions worden aangevuld, zodat je een mooie volle bos houdt.

Met de Henna Eyebrow treatment kun je een vollere wenkbrauw creëren

Wenkbrauwen en wimpers onderhouden

De salon biedt allerlei verzorgende producten en make-upproducten waarmee je zelf je wenkbrauwen en wimpers kunt onderhouden.

Lash Lift treatment

Als je geen wimperextensions wil, is de Lash Lift treatment iets voor jou! Hierbij worden je natuurlijke wimpers gelift door middel van siliconenpads en wimperpermanent. Het resultaat kan tot wel 8 weken zichtbaar blijven! Na 24 uur kun je er ook gewoon weer mee douchen en zwemmen. Deze service wordt zowel bij Lash & Brow Bar als bij Beautycare Groningen aangeboden.

Datum: 01 november 2018