wenkbrauwen

Gun jezelf de perfecte wimpers en wenkbrauwen

Bij het zien van die goed verzorgde vrouwen in magazines en in films en series, voel jij een steek van jaloezie. Deze vrouwen hebben perfect gevormde, volle wenkbrauwen en prachtig volle wimpers. Die van jou zijn dun, ongelijk of licht van kleur, en bevatten misschien óók nog gaatjes of onregelmatigheden. Ook vind je het lastig om aan de slag te gaan met je wenkbrauwpotloodje, pincet of mascara: hiermee krijg je niet het gewenste resultaat, Gelukkig bestaan er verschillende behandelingen waarmee je de perfecte wenkbrauwen en wimpers kunt creëren!

Jouw wenkbrauwen in shape

Niet iedereen is gezegend met volle, goed gevormde wenkbrauwen. Daarom bestaan er verschillende treatments om jou tóch een verleidelijke en open oogopslag te geven. Tijdens een behandeling krijgen je wenkbrauwen met behulp van een pincet een mooie, strakke vorm. Heerlijk dat een specialist het epileertaakje voor je doet: zo kun je erop vertrouwen dat je niet ineens op verkeerde plekken haartjes weghaalt. Voor een mooie, open blik is het eveneens aan te raden om je wenkbrauwen ook te voorzien van een likje verf. Staat er een volle, donkere en intense wenkbrauw op jouw wensenlijstje? Ga dan voor de ‘Henna Brow’-behandeling. De natuurlijke hennaverf is er in verschillende tinten: van lichtblond tot donkerbruin. Er is dus áltijd een kleur die bij jou past! Omdat de henna zich hecht aan je huid, is het resultaat altijd mooi, vol en strak. Het resultaat zal altijd natuurlijk zijn. Samen met de specialist bespreek je welke verf het mooiste resultaat voor jou oplevert.

Waanzinnige wimpers

Droom jij naast prachtige wenkbrauwen óók van volle, lange wimpers? Dan ben jij op de juiste plek bij Schoonheidssalon Belissima. Zeker wanneer je van jezelf lichte wimperhaartjes hebt, geeft wimperverf een geweldig effect. Door je wimperhaartjes te voorzien van een donkere kleur, krijg je in één keer een prachtige, open oogopslag. Ook is het voordeel dat je minder of zelfs helemaal geen mascara meer hoeft te gebruiken, en dat je zelfs na een intense regenbui of douchebeurt nog expressieve wimpers hebt. Je kunt het verven van je wenkbrauwen en wimpers combineren met een heerlijke schoonheidsbehandeling (treat yourself!), of boeken als losse behandeling.

Een boost voor thuis

Je kunt er ook voor kiezen om thuis je wenkbrauwen en wimpers een boost te geven. Met het wenkbrauwenserum van Revitalash, RevitaBrow, geef je de haarzakjes van je wenkbrauwhaartjes een intensieve voeding. Zo worden de haartjes van je wenkbrauw gezonder en sterker. Eventuele gaatjes in de wenkbrauw worden opgevuld. Ook dunner wordende wenkbrauwen worden weer mooi vol. Het serum is erg makkelijk in gebruik: je brengt het elke avond aan op alle wenkbrauwhaartjes, of gedeeltes daarvan. En zo geniet je weer van mooie, volle en egale wenkbrauwen! En met het Revitalash serum geef je je wimpers een intensieve boost. Gebruik je het serum dagelijks, dan zullen je wimpers namelijk aanzienlijk langer en voller worden. Ga jij ook voor die prachtige oogopslag?

Je kunt er ook voor kiezen om thuis je wenkbrauwen en wimpers een boost te geven

Maak je uitstraling compleet!

Je gezicht krijgt nóg meer dimensie als je je ogen mooi opmaakt. Gebruik het ‘Ready In A Flash’ oogschaduwpalet om je ogen te doen poppen. De twee lichte kleuren doen dienst als highlighters die je oogleden mooi laten oplichten. Tip: stip met de highlighter je binnenste ooghoeken aan, net als het gebied vlak onder je wenkbrauwen. Zo lijken je ogen groter! Met de matte kleuren uit het palet geef je je ogen meer diepte, zeker als je ook je arcadeboog meepakt. Tot slot gebruik je de donkerste tinten van het palet voor het accentueren van je wenkbrauwen. Nu nog een lik Wonder Perfect mascara en je oogopslag is compleet. Het palet heeft trouwens dezelfde vorm en grootte als je smartphone. Handig om mee te nemen in je handtas dus!

Voor jou!

Ben jij benieuwd op welke manieren jouw wenkbrauwen geperfectioneerd kunnen worden? Of heb je een andere wens op het gebied van schoonheid? Stap dan eens binnen bij Schoonheidssalon Belissima voor deskundig, persoonlijk advies. Eigenaresse Kyra Demmer is specialist op het gebied van make-up huidverzorging en geeft antwoord op al jouw vragen. Met het scala aan (schoonheids)behandelingen in de salon én het beste op het gebied van thuisverzorging zit er altijd iets voor jou bij!

Datum: 30 januari 2019