wenkbrauwen

Gun jezelf die perfecte wenkbrauwen met microblading

Naast behandelingen die je huid verbeteren, helpt Akke je ook om je natuurlijke schoonheid nog meer naar boven te halen. Bijvoorbeeld door het creëren van perfecte wenkbrauwen met microblading. Je wenkbrauwen altijd keurig in model, geen zwarte vegen op je gezicht na een flinke regenbui of na het sporten en tijdwinst bij het ochtendritueel. Wat wil je nog meer?

Perfecte wenkbrauwen

Maar weinig mensen worden geboren met perfecte wenkbrauwen. Ze zijn ongelijk, te dun, te licht van kleur. Noem maar op. Het enige wat je daar zelf aan kunt doen, is om ze zo goed mogelijk bij te tekenen met een wenkbrauwpotlood. Maar waarom zou je dat elke dag doen als je ook voor een veel betere, makkelijkere manier kunt kiezen? Een manier waarbij je één à twee jaar plezier hebt van natuurlijke en stijlvolle wenkbrauwen?

Wil jij strakke wenkbrauwen?

Net echt

Mooie wenkbrauwen zijn belangrijk voor je gezicht, want ze bepalen voor een groot deel je gezichtsuitdrukking. Ze maken je gezicht een stuk sprekender. Die mooie wenkbrauwen kun je bereiken met behulp van microblading. Het pigment wordt met een soort mesje, bestaande uit twaalf fijne naaldjes, in je huid gebracht. Hierdoor worden de haartjes als het ware op je huid gegraveerd. De Maxxbrows micropigmentatie ziet er heel natuurlijk uit. Het zal niemand opvallen dat jij permanente make-up hebt, want de haartjes zijn nauwelijks van echt te onderscheiden. En die mooie wenkbrauwen blijven onder alle omstandigheden zitten. Tijdens het slapen, douchen, zwemmen, sporten en in de regen. Ze blijven precies zoals ze zijn en je houdt dus onder alle omstandigheden die frisse, natuurlijke look. Na één of twee jaar, maar ook tussendoor, kun je jouw wenkbrauwen laten bijwerken. Alle pigmenten zijn CE-gecertificeerd en hypoallergeen. Volledig veilig!

Alles rond uiterlijke verzorging

Bij Akke de Boer Lijfstijlstudio kan iedereen terecht voor alles op het gebied van uiterlijke verzorging. De specialiteit zijn de behandelingen voor natuurlijke huidverbetering en huidverjonging. Ook voor een extra mooie look ben je bij de studio aan het juiste adres. Akke en haar professionele medewerksters zijn constant bezig met vernieuwing, en houden zich op de hoogte van de nieuwste trends en technieken.

Datum: 10 december 2018