wenkbrauwen

Henna Brows

Jouw lichaam zit ingenieus in elkaar. Ieder onderdeel heeft zijn eigen functie. Neem nu je wenkbrauwen. Die zijn van oudsher bedoeld om vuil en zweetdruppels op te vangen zodat deze niet in je ogen terechtkomen. Tegenwoordig is daar echter ook een esthetische functie bij gekomen: je wenkbrauwen bepalen voor een groot deel de uitstraling van je gezicht.

De perfecte wenkbrauwen

Beauty Expert Florence is de salon waar je moet zijn voor de perfecte wenkbrauwen. Je bent ‘on fleek for weeks’ als jij de totale brow treatment ondergaat, genaamd ‘Brows on fleek’, waarbij het opnieuw shapen van de wenkbrauw centraal staat door middel van de speciale wax-shapingtechniek. Daarnaast worden de wenkbrauwen geverfd en geknipt en krijg je ook nog wat stylingtips mee, waarmee je ook thuis de perfecte wenkbrauwen kunt creëren.

Henna brows

Ook is Beauty Expert Florence gespecialiseerd in henna brows. De wenkbrauwen worden dan geverfd en geshapet met henna, waardoor de vorm nóg strakker wordt en je dus ook langer plezier houdt van jouw wenkbrauwen. Henna laat voor 1 tot 2 weken een lichte schaduw achter op de huid en kleurt de haartjes voor zo’n 4 tot 5 weken.

De perfecte krul

Naast alles op het gebied van wenkbrauwen kun je bij Beauty Expert Florence ook terecht voor de Lash Volume Lift. Dat is een behandeling die de wimpers op een natuurlijke manier lift vanaf de aanzet. Het verven van de wimpers zorgt voor meer volume en creëert een open blik. Je hebt mooie gekrulde wimpers voor 6 tot 8 weken!

Datum: 19 november 2018