wenkbrauwen

Met deze behandelingen krijg jij wonderschone wenkbrauwen!

Bij het zien van die goed verzorgde vrouwen in magazines en in series voel jij een steek van jaloezie. Jij wilt ook van die prachtige brows, waarmee je een verleidelijke en open oogopslag krijgt. Jij bent echter úren in de weer met je wenkbrauwpotloodje en je pincet om je wenkbrauwen in een strakke doch volumineuze shape te krijgen. Toch lijkt het resultaat bij lange na niet op het voorbeeld dat jij voor ogen hebt. Gelukkig zijn er ook gemakkelijke manieren om het perfecte paar wenkbrauwen te krijgen!

Mooie wenkbrauwen op élk moment van de dag

De specialisten van Bruessing begrijpen dat niet iedereen is gezegend met volle wenkbrauwen. Daarom bieden zij in de Browbar verschillende treatments aan om jou een stralende en verleidelijke uitstraling te geven. Niet alleen worden je wenkbrauwen bijgewerkt tot een mooie, strakke vorm. Ook worden er andere technieken gebruikt om jouw wenkbrauwen de perfecte vorm en kleur te geven. Hiermee krijg jij een sprekende oogopslag, op élk moment van de dag! Kijk je mee naar de verschillende mogelijkheden?

Het shapen van je wenkbrauwen

Tijdens de behandeling voor je wenkbrauwen worden verschillende modelleringsmethoden gehanteerd. Voor het in model brengen van je wenkbrauwen, kun je namelijk kiezen uit waxen of threaden. Bij het threaden krijgen jouw wenkbrauwen de perfecte vorm door middel van een draad. Bij waxing gebeurt dat door middel van een zachte, milde wax. Geen zorgen. Voor welke methode je ook gaat: je krijgt altijd een mooi resultaat! Ook het epileren van je wenkbrauwen met een pincet is mogelijk. Heb je twijfels over welke methode het meest geschikt is voor jou? De specialisten van Bruessing denken graag met je mee!

Permanente make-up biedt vele mogelijkheden!

Verven

Ook voor het verven van je wenkbrauwen worden er verschillende methoden gebruikt. Staat een volle, donkere en intense wenkbrauw op jouw wensenlijstje? Dan is de ‘Brow Henna’-behandeling iets voor jou! De natuurlijke hennaverf is er in allerlei verschillende tinten: van lichtblond tot donkerbruin. Er is dus áltijd een kleur die bij jou past! Omdat de henna zich hecht aan je huid, is het resultaat mooi en strak. De methode is ideaal als je van jezelf erg lichte wenkbrauwen hebt. Het resultaat zal in alle gevallen natuurlijk zijn. Tijdens de intake bespreek je samen met de specialist welke verf het mooiste resultaat voor jou oplevert.

Prachtige wenkbrauwen met PMU

Hoe klinkt dit: nóóit meer lang klunzen met een pincet en een wenkbrauwpotlood. Het kan met PMU (permanente make-up)! Ook ben je met deze methode verzekerd van een áltijd mooie, verzorgde en frisse uitstraling, op elk moment van de dag. Zelfs als je net uit bed komt rollen, een fikse regenbui moest meemaken en nadat je de douche of het zwembad bent uitgestapt. Bij PMU wordt er door middel van een aantal kleine naaldjes een huidvriendelijk kleurpigment voorzichtig in de huid geplaatst. Hierdoor kunnen de wenkbrauwen aangevuld worden, of helemaal gepigmenteerd worden.

Verschillende PMU-technieken

Er bestaan verschillende technieken, namelijk de hairstroke-, ombré- en schaduwtechniek. Hierdoor is er van alles mogelijk! Volle, volumineuze wenkbrauwen, strakke, wat dunnere wenkbrauwen of juist een heel natuurlijke, zachte en poederachtige look. De keuze is aan jou! Samen met de specialist kijk je naar de vorm en de kleur die mooi zou kunnen passen bij je gezicht. Het pigment wordt laagje voor laagje aangebracht, zodat het mooiste en meest optimale resultaat wordt bereikt. PMU is ook ideaal als je weinig tot geen wenkbrauwen hebt, bijvoorbeeld vanwege haarverlies door ziekte.

Voor jou!

Ben je benieuwd geworden naar de verschillende mogelijkheden van PMU? Bij Laura en de andere specialisten van Bruessing ben je aan het juiste adres. Voordat je een PMU-behandeling ondergaat, zal je huid professioneel beoordeeld worden. Daarna krijg je een advies over welke behandeling het beste bij jou en je wensen past. Heb je andere beautyvragen? De specialisten bij Bruessing helpen je graag om jouw schoonheid te benadrukken en bieden daarvoor diverse behandelingen aan.

Datum: 30 januari 2019