wenkbrauwen

Onopvallende wenkbrauwen? Zo laat je ze stralen!

Die wenkbrauwen van jou vallen niet echt op. Je zou ze graag wat voller willen laten lijken. Strakker. En in de juiste vorm. Daarom ga je ook nooit de deur uit zonder je wenkbrauwpotlood, want na een regenbui, sportsessie of saunabezoek is die zo nauwkeurig aangebrachte vorm behoorlijk vervaagd of uitgelopen. Ga daarom eens voor meer gemak: ga voor henna brows!

Vaarwel pandalook

Je wenkbrauwen zijn de blikvangers van je gezicht. Logisch dat je daar wat extra aandacht aan wilt besteden. Als ze mooi gestyled en geaccentueerd zijn, laten ze je look echt spreken. Natuurlijk kan dat prima met een wenkbrauwpotlood, -poeder of -pommade, maar dat blijft gedurende de dag niet altijd even goed zitten. Je zit natuurlijk niet op een pandalook te wachten als blijkt dat de boel weer eens helemaal uitgelopen is.

Henna brows

Gun jezelf daarom nu eens de perfecte look waar je wekenlang plezier van hebt. Misschien heb je over permanente make-up nagedacht, maar ben je daar nog niet helemaal aan toe of staat de gedachte om pigmenten in je huid te laten aanbrengen of de prijs je tegen. Overweeg dan eens henna brows.

Lash Extend

Henna is een heel mooi en natuurlijk pigment. Wij werken met producten van Lash Extend. Daar zijn geen chemische stoffen aan toegevoegd en daarom is het veilig voor je huid en haar. De hennaverf wordt gemaakt van de beste Indiase henna en geselecteerde pigmenten om een mooie en intense kleur achter te laten op je wenkbrauwen en de onderliggende huid.

Waxen en epileren

Voordat we je wenkbrauwen gaan kleuren, zoeken we eerst samen met jou de tint henna uit die past bij jouw wensen én je huid- en haarkleur. Vervolgens starten we met waxen en epileren. Daarna wordt de verf aangebracht. De hennaverf moet tussen de vijftien en twintig minuten inwerken. Hoe donkerder je de haartjes wilt hebben, hoe langer de inwerktijd.

We zoeken samen de tint henna uit die past bij jouw wensen én je huid- en haarkleur

Verzorging van je wenkbrauwen

De eerste 24 uur na de behandeling laat je je wenkbrauwen zoveel mogelijk met rust. Dus:

  • niet aanraken
  • geen make-up
  • geen zonlicht of zonnebank
  • geen zwembad of sauna
  • geen geparfumeerde producten
  • niet reinigen

Zo heb je er het langst plezier van

Als je ze op de juiste manier verzorgt, heb je er ook daarna het langst plezier van:

  • Gebruik geen make-upremover, scrubs of andere producten op oliebasis
  • Vermijd het gebruik van reinigingsproducten direct op de huid tussen de wenkbrauwhaartjes
  • Zit niet te lang in de zon, want dan vervaagt de kleur sneller

Contact

Bevallen de henna brows je? Kom dan iedere 4 tot 6 weken langs voor een nieuwe behandeling. Zo blijf je deze fantastische look behouden. Heb je naar aanleiding van deze blog toch nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. En dat kun je natuurlijk ook doen als je meteen een afspraak wilt maken. Tot gauw!

Datum: 28 juli 2023