permanente-wenkbrauwen

Permanente wenkbrauwen: permanent mooi!

Misschien ben jij niet een enorme held met pincetten en wenkbrauwpotloden. Zelf in de weer met wenkbrauwverf en gels om die mooie vorm te krijgen zie je ook niet echt zitten. Of je hebt het allemaal wel geprobeerd, maar baalt ervan dat je na een flinke regenbui weer opnieuw kunt beginnen. Of mogelijk heb je een vrij onregelmatige haargroei en lichte haartjes. Wat de situatie ook is, ook voor jou zijn perfecte wenkbrauwen binnen handbereik.

Bespaar op tijd, niet op schoonheid!

Permanente make-up (PMU) is een uitkomst als je er verzorgd uit wil zien zónder veel moeite of oefenen met opmaken. PMU houdt in dat er duizenden kleine puntjes pigment oppervlakkig in de huid worden getatoeëerd, en is dus een langdurige oplossing. Daarmee is het de ideale methode wanneer je tijd wilt besparen zonder te moeten inboeten op je uiterlijk! Aangezien de technieken steeds geavanceerder zijn geworden, zijn de resultaten in de afgelopen jaren sterk verbeterd.

Betere pigmenten

Bij vroegere PMU gebeurde het wel dat de wenkbrauwen na een behandeling wat rood of blauw werden, wat niet echt aansloot bij het gewenste effect. De pigmenten die tegenwoordig gebruikt worden, zijn veel beter en van hogere kwaliteit zodat de wenkbrauwen niet meer rood of blauw verkleuren. Ook worden ze minder diep in de huid aangebracht. Na verloop van tijd wordt het pigment langzaam afgebroken en afgevoerd uit de huid, zodat je het eigenlijk hebt over semi-permanente make-up.

Hoogwaardige technieken

Maar niet alleen de pigmenten zijn van stuk hoogwaardiger kwaliteit, zoals gezegd zijn er ook nieuwe technieken die een behandeling beter maken. Zo’n techniek is de ‘hairstroke-techniek’. Met de hairstroke-techniek worden er flinterdunne ‘haartjes’ in de huid gepigmenteerd voor een mooie, verfijnde en natuurlijke look. Yolande Werkman, eigenaresse van medisch cosmetisch centrum Medikos legt uit: ‘Doordat we de wenkbrauwen haartje voor haartje inbrengen, krijg je een zeer natuurlijk effect en niet die dikke lijn die we vroeger wel eens zagen.’ De wenkbrauwen zijn vol en natuurlijk en bijna niet van echt zijn te onderscheiden.

Permanente make-up (PMU) is een uitkomst als je er verzorgd uit wil zien zónder veel moeite of oefenen met opmaken

Je ware schoonheid


Yolande vertelt dat een persoonlijke aanpak erg belangrijk is bij het verkrijgen van dat natuurlijke effect. ‘We starten zo’n behandeling altijd met een intake. Doordat we je uitgebreid informeren weet je wat je kunt verwachten en kom je niet voor verrassingen te staan. Tijdens dat gesprek bespreken we jouw wens en kunnen we je adviseren over wat er mogelijk is. Zo kunnen we je wenkbrauwen aanvullen als je wel wat haargroei hebt, of in het geheel vervangen. Ook kijken we naar de vorm van je wenkbrauwen, maar kunnen we middels kleine aanpassinkjes de vorm soms net wat netter of mooier maken. We laten je zien wat er mogelijk is, zodat jij te zien krijgt hoe mooi je eigenlijk bent!’

Over Medikos


Medikos is een medisch cosmetisch centrum waar je het allebeste vindt op het gebied van professionele huidtherapie, huidverjonging, lasertherapie en beauty- en schoonheidsbehandelingen. Eigenaresse en huidtherapeute Yolande Werkman en de andere huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten staan klaar om jouw huid weer te laten stralen. Je krijgt bij Medikos altijd een op maat gemaakte behandeling die leidt tot een optimaal resultaat. Medikos is aangesloten bij de beroepsvereniging: de Nederlandse Vereniging voor Huidtherapeuten (NVH) en ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici. Dit register draagt zorg voor het bijhouden en registreren van alle nascholing en alles wat nodig is om de kwaliteit te waarborgen.

Datum: 01 november 2019