nagels

Shinen met je nagels en wenkbrauwen

Dat spannende sollicitatiegesprek, je eerste dag bij je nieuwe baan of dat eerste afspraakje met die leuke man… Natuurlijk sta jij úren voor de spiegel en wissel je wel drie keer van outfit (om vervolgens te gaan voor het eerste wat je had uitgekozen). Besteed jij ook net zoveel zorg aan je nagels en wenkbrauwen? Wanneer deze goed op-en-top verzorgd zijn, maak jij een onuitwisbare indruk en kan niets of niemand meer om je heen.

Wenkbrauwen

Wenkbrauwen zijn helemaal hot en happening. Niet gek, want ze bepalen de vorm van je gezicht. Het juiste model wenkbrauwen laat jouw gezicht meer spreken. Om die reden is het dus belangrijk om je wenkbrauwen goed te verzorgen. Door ze in een model te laten waxen dat past bij jouw gezicht én smaak, ga jij met een verzorgde uitstraling de wereld tegemoet.

Verven en waxen

Altijd eens nieuwsgierig geweest naar welk model wenkbrauwen bij jouw uitstraling past? Vind je epileren maar lastig of krijg je je ‘brows’ niet strak? Laat je dan eens professioneel adviseren door de browbarspecialiste. Met de zachte wax die gebruikt wordt tijdens de behandeling, krijgen je wenkbrauwen de vorm die perfect bij jouw gezicht past. Vóór het waxen kun je je wenkbrauwen laten verven. De donshaartjes en de lichte haartjes in de wenkbrauwen worden mee gekleurd. Op die manier zie je geen lichtere stukjes of gaatjes meer en vormen ze één geheel.

Mooie nagels

Net zo bepalend voor je uitstraling zijn je nagels. Velletjes, randjes, barstjes en scheurtjes staan niet zo verzorgd. Lastig wanneer je last hebt van problemen als slappe of korte nagels, nagelbijten of droge handen. Gelukkig zijn mooie nagels met verschillende behandelingen binnen handbereik!

Gelnagels hoef je maar één keer in de maand te laten bijwerken

Gelnagels

Wil jij verzorgde, gelakte nagels en daar 3 tot 4 weken geen omkijken meer naar hebben? Denk dan eens aan gelnagels. Deze hoef je maar één keer in de maand te laten bijwerken. Het kiezen van de lakkleur wordt wel een uitdaging: er zijn meer dan 130 kleuren!

Waxen eng of pijnlijk?

Welnee! Wist je dat waxen veel voordelen heeft?

  • Drie tot vier weken mooie wenkbrauwen
  • Op de langere termijn minder haargroei
  • Haartjes groeien minder snel terug
  • Je krijgt een frissere open blik

Perfect!

Bij Beautybar Glow sla je twee vliegen in één klap: zowel je nagels als wenkbrauwen krijgen hier de perfecte vorm. De brow- en nailspecialiste heeft jarenlange ervaring met het zetten van (gel)nagels en het modelleren en verven van wenkbrauwen. Zo krijg je altijd het juiste advies over de verschillende behandelingen en stap je shinend naar buiten!

Datum: 29 november 2017