wenkbrauw-haargroei

Zonder wenkbrauwen geen gezicht

Je krijgt het verschrikkelijke nieuws dat je kanker hebt en je weet niet wat je te wachten staat. Al snel bevind je je in een achtbaan van emoties. Operaties, chemokuren en bestralingen moet je ondergaan. Gevolg? Verlies van energie én haar.

Er goed uitzien

Hoewel je van binnen ziek bent, wil je er van buiten natuurlijk wel zo goed mogelijk blijven uitzien. Permanente make-up biedt een mogelijkheid om je wenkbrauwen te blijven behouden. Dit zorgt voor een frisse uitstraling van je gezicht.

Hoe het werkt

Permanente make-up in de wenkbrauwen wordt door middel van een aantal kleine naaldjes voorzichtig in de huid geplaatst. Er wordt gebruik gemaakt van huidvriendelijk pigment. Hierdoor kunnen de wenkbrauwen aangevuld worden, of compleet gepigmenteerd.

Er wordt gebruik gemaakt van huidvriendelijk pigment

Vervaging

Na verloop van tijd vervaagt de permanente make-up geleidelijk. Normaal wordt de permanente make-up opgefrist, maar wanneer je klaar bent met je chemokuur kun je kiezen voor een andere methode. Met deze methode laat je je wenkbrauwen verder vervagen, zodat je natuurlijke wenkbrauwen er weer netjes overheen groeien.

Vorm, kleur en hoogte

Tijdens het intakegesprek wordt er besproken welke wensen jij hebt en kun je zelf aangeven welke vorm en kleur je wilt. De wenkbrauwen worden getekend in de vorm die voldoet aan je wens of de vorm van je gezicht. Ga je akkoord? Dan worden de wenkbrauwen in twee of drie behandelingen gepigmenteerd, waarbij de vorm en kleur wordt opgebouwd.

Datum: 18 december 2017