vitale-werknemers

Een succesvol bedrijf begint bij vitale werknemers!

Als je aan een gemiddelde ondernemer vraagt wat voor hem ‘succes’ inhoudt, zal hij wellicht gelijk antwoorden geven in de richting van een goedlopend bedrijf, winstgevende opdrachten en naamsbekendheid. Hierbij wordt echter een belangrijk onderdeel van het bedrijf overgeslagen: de werknemers. Werknemers leveren een grote bijdrage aan het succes van het bedrijf en het is daarom juist zo belangrijk dat ze goed in hun vel zitten. Wie daar zeker over kan meepraten, is Sjaak Muller, de drijvende kracht achter HOEZO?

Vitaliteit

Werknemers staan in hun kracht als ze vitaal zijn. Vitaliteit is levenskracht, een overvloed aan energie. Die energie is nodig om elke dag weer productief op het werk en in dagelijkse activiteiten te zijn. Daarnaast draagt die levenskracht bij aan de intrinsieke motivatie, efficiëntie en grotere effectiviteit tijdens het werk. Om bewust te worden van die energie, is het van belang dat werknemers weten wat de ingrediënten zijn voor een gezonde en actieve leefstijl. Het is goed voor te stellen dat na een lange werkdag dat energielevel flink gedaald is. Met het integraal groepsgewijs vitaliteitsprogramma worden medewerkers tools aangeleerd om bewuster met deze invloedrijke energie om te gaan.

Vitaliteitsprogramma

Met een breed scala aan workshops en trainingsdagen krijgen jouw medewerkers de mogelijkheid om oorzaken te vinden van hun disbalans, een oplossing hiervoor te vinden en vooral ook het voorkomen van de gevolgen. Een goede balans draagt namelijk bij aan het behalen van duurzame resultaten. Met dit programma zul je merken dat het ziekteverzuim minder wordt, de kosten ten gevolge daarvan ook verlagen en de omzet van jouw bedrijf groeit. Het gaat echter niet alleen om het geld wat hiermee bespaard kan worden. Een bedrijf kan alleen groeien en succesvol worden als werknemers zich goed voelen tijdens de werkzaamheden. Met het Vitaliteitsprogramma gaat dat zeker lukken!

Een goede balans draagt bij aan het behalen van duurzame resultaten

Ontwikkelen bij HOEZO?

De programma’s en workshops zijn zodanig ontwikkeld dat het bewustwordingsproces in de mens wordt geactiveerd. Er wordt hier aan diverse persoonlijke doelen gewerkt, zoals een gezonde leefstijl, balans in werk en privé en het bereiken van bijvoorbeeld een gezonder gewicht. Nu zul je je misschien wel afvragen wat een gezonde leefstijl met het succes van jouw bedrijf te maken heeft. Een gezonde leefstijl heeft niet alleen te maken met een goede lichamelijke conditie, maar ook een goede geestelijke conditie. Een voorbeeld van een training die is gefocust op gezondheid is een Gecombineerde leefstijlinterventie. Daarbij is het doel om gezondheidswinst te realiseren door middel van bewegen en gezonde voeding. Het is zelfs mogelijk om begeleiding te krijgen bij het stoppen van roken, zodat je je werkzaamheden niet steeds hoeft te onderbreken om te roken.

Invloed op levensgebieden

De leefstijlinterventie zorgt niet alleen voor een gezondere balans, maar heeft invloed op meerdere levensgebieden zoals:

  • Stress & burn-out klachten
  • Gewichtsproblemen
  • Zelfleiderschap
  • Relatieproblemen

Als jouw werknemers in hun privéleven een gezonde balans hebben gevonden, zul je merken dat ze op het werk beter presteren en elke dag met een kalme geest kunnen beginnen. Mocht je betere en langer zichtbare resultaten willen boeken met jouw bedrijf, begin dan bij de vitaliteit van jouw werknemers. Voor meer informatie, kun je contact opnemen met Sjaak van HOEZO?

Datum: 12 december 2019