netwerkmarketing

Je eigen onderneming in de netwerkmarketing

Hou jij liever je leven in je eigen hand? Ben jij iemand die echt wat wil bereiken? Begrijp jij dat ‘iets bereiken’ niet vanzelf gaat en soms risico’s met zich meebrengt? Is er naast jouw persoonlijke gedrevenheid ook ruimte voor professionele coaching? Behoren toewijding en discipline tot jouw ‘personal tools’? En spreken de vrijheid, maar ook de eigen verantwoordelijkheid van het eigen ondernemerschap je aan? Wil je voor jezelf kunnen beginnen zonder (te) grote risicovolle start-investeringen?

Kies voor netwerkmarketing

Waren je antwoorden op deze zeven vragen ‘ja!’ en doemen daarmee de eerste contouren op van de gedachte aan een eigen bedrijf? Dan is netwerkmarketing de meest laagdrempelige manier om jouw eigen bedrijfsdroom te verwezenlijken. En dan zou jij zomaar dé perfecte partner kunnen zijn van Jeunesse Global. Jeunesse Global is een netwerkmarketingbedrijf waarin sociale media en jij samen de dienst uitmaken. Hand in hand met financiële verdiensten loopt ook een mooie persoonlijke ontwikkeling met je mee. Met de Jeunesse Global-stap-voor-stap-coaching haal je het maximale uit jouw ondernemerstalent. Bij Jeunesse is netwerken anno 2019 de nieuwe norm voor betrouwbare bedrijfsvoering.

‘Dromen zijn er om te verwezenlijken’

Robert Voorn is woonachtig in Haarlem en vader van drie kinderen. De ijkpunten in zijn leven zijn de begrippen ‘passie’, ‘vrijheid’ en ‘succes’. Als zijn leven op die drie ijkpunten gefundeerd is en blijft, gaat het goed met Robert. Tot voor kort was met werkweken van 50-60 uur het ijkpunt ‘succes’ rijkelijk vertegenwoordigd in zijn P&O/Recruiting-carrière. En dat ging uiteindelijk ten koste van die andere twee dragers van zijn leven: ‘passie’ en (met name) ‘vrijheid’. Zo’n 15 jaar geleden kwam die balans weer terug, toen Voorn het fenomeen ‘netwerkmarketing’ ontdekte.

Netwerkmarketing is de meest laagdrempelige manier om jouw eigen bedrijfsdroom te verwezenlijken

Netwerken met hoogglans

Robert: ‘Natuurlijk was ik in het begin sceptisch. Want ook ik kende de negatieve verhalen en had bij ‘netwerkmarketing’ ook dat beeld van huismoeders die ‘iets’ bijverdienden. Niet bepaald het beeld van enthousiaste, gedreven en ondernemende mensen die door middel van een goudeerlijk businessmodel en solide coaching aan hun eigen toekomst en succes gingen werken. Kortom: netwerkmarketing met een hoogglans zoals bij Jeunesse Global. Omdat je daar niet alleen maar achter die verkoop aanrent, maar ook een netwerk opbouwt. Een netwerk waarin de gun-factor naar elkaar hoog is en dus goed, mooi en persoonlijk verrijkend is. Want schoonheid komt nog steeds van binnenuit. En ook dat is Jeunesse Global.’

Tweede jeugd

‘Tot slot: dromen zijn er om te verwezenlijken. Mijn droom was een carrière die meer in balans zou zijn. Je zou kunnen zeggen dat mijn carrière door de netwerkmarketing van Jeunesse Global een tweede jeugd heeft gekregen. En die Jeunesse gun ik iedereen.’ Graag vertelt professioneel netwerker Robert Voorn je meer over deze manier van (net)werken en laat hij je tegelijk kennismaken met de wereld van Jeunesse Global. Misschien binnenkort wel jóúw wereld. Dus bel of mail voor een vrijblijvende afspraak.

Datum: 13 februari 2019