drijfkracht

Vind de drijfkracht in jouw leven terug

Ga je met lood in de schoenen naar je werk? Heb je hulp nodig, omdat je je werk niet meer lijkt aan te kunnen? Ervaar je dat je het niet meer aan kunt om altijd voor anderen in de weer te zijn? Houdt niemand rekening met jou? Eindigen je dagen steeds vaker oververmoeid thuis op de bank? Lijk je jezelf niet meer te zijn en ben je kribbiger dan ooit? Gaat het team waarmee je werkt alle kanten op, behalve de kant die jij als leidinggevende voor ogen hebt? Zet dan je gevoel van onmacht om naar een nieuwe drijfkracht!

Nieuwsgierig naar jezelf

Het leven bestaat uit keuzes maken en verantwoordelijkheid nemen voor wat je doet. Hoe helpend is het dan dat je kunt doen wat ook bij je past! Op die manier krijg je energie van de dingen die je doet en haal je kracht uit de keuzes die je maakt in je leven. Kun je nieuwsgierig zijn naar jezelf en durf je op zoek te gaan naar je natuurlijke drijfkracht?

Krachtige technieken

Esther Uitman-van der Leest houdt zich bezig met coaching en ontwikkeling van mensen, teams en organisaties in de breedste zin van het woord. Ze werkt – als gecertificeerd Master NLP Practitioner, Time Line Therapist en Hypnotist – met de technieken van het NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren).

Belemmeringen en talenten

Esther: ‘Op basis van de ACT® (Analytical Competence Tool) -meting onderzoeken we samen wat jouw onbewuste drijfveren zijn. Waarom je doet wat je doet, wat jouw belemmeringen en talenten zijn en waar je juist energie en kracht van krijgt. Vanuit dat bewustzijn kun je het leiderschap over jouw leven oppakken en kom je volledig in je kracht te staan.’

Als je futloos en kribbiger bent dan ooit, dan is het tijd om een coach in te schakelen.

Teamontwikkeling

‘In team- en organisatieverband brengen we alle individuele metingen bij elkaar en worden we, vanuit de nieuwsgierigheid naar onszelf, als bijna vanzelf nieuwsgierig naar de drijfveren van anderen in ons team. Dat is een voorwaarde om het hele team in kracht te zetten.’

Naar een betere balans

Esther Uitman-van der Leest werkt voor onder andere LEF-trainingen. De training is speciaal ontwikkeld voor vrouwen (HBO-/ WO-niveau) die meer uit hun persoonlijke en werkzame leven wensen te halen of juist een betere balans zoeken. Vrouwen die een bijdrage willen leveren aan gelukkige mensen, succesvolle organisaties én daarin het goede voorbeeld willen zijn.

Over Esther Uitman-van der Leest

Esther Uitman-van der Leest is van oorsprong docent. Zij heeft een aantal jaren in het bedrijfsleven een middenkaderfunctie bekleed. Tot 2017 heeft ze als leidinggevende in het voortgezet onderwijs gewerkt. Vanuit een passie voor mensen en organisaties is ze thans werkzaam als coach, trainer en adviseur. De ACT-meting, waaruit onbewuste drijfveren en kansrijke ontwikkeling duidelijk wordt, is de vliegende start van (coach)trajecten. Als certified Master Practitioner in de Art & Science of NLP, Time Line Therapy en Hypnotist is Esther een realistische coach met doelgerichte resultaten op het gebied van persoonlijke en teamontwikkeling en organisatieadvies.

Datum: 20 februari 2019