bloemen

De mooiste bloemen in het voorjaar!

Heb jij ook zo’n zin in het voorjaar? Haal het voorjaar in huis! In de eerste maanden van het jaar zijn er heel veel leuke seizoensbloemen verkrijgbaar. Natuurlijk is het de tijd van de tulpen, maar ook van anemonen, ranonkels, allerlei soorten bloesems en magnolia’s. Iedere bloem heeft zijn eigen bloeitijd en dat maakt het zo leuk, want zo heb je ieder seizoen bij Bloemsierkunst van der Steeg weer een ruime keuze uit de mooiste bloemen voor iedere gelegenheid en ieder interieur!

Een bloemenabonnement: iets voor jou?

Iedere week genieten van de mooiste bloemen zonder er naar om hoeven te kijken? Dat kan met een bloemenabonnement! Je geeft aan of je je boeket wekelijks, tweewekelijks of maandelijks wilt ontvangen en hoe vaak je het boeket wilt ontvangen. Je kunt ook nog je voorkeur opgeven qua kleur en Bloemsierkunst van der Steeg zorgt voor de rest. Meer informatie over het bloemenabonnement vind je op de website.

Meer groen in huis

Groene planten zijn de afgelopen jaren weer veel populairder geworden. Groen doet je goed, of het nu thuis is of op het werk. Planten geven meer sfeer en gezelligheid aan een ruimte. Daarnaast hebben veel soorten planten ook nog het voordeel dat ze luchtzuiverend zijn en dus de luchtkwaliteit verbeteren in huis of op je werkplek. Voorbeelden van luchtzuiverende planten zijn:

  • Oudpalm
  • Blauwvaren, Zinkvaren, Krulvaren of Nestvaren
  • Drakenbloedboom
  • Calathea
  • Lepelplant

Planten staan ook erg leuk in de slaapkamers of de douche

Fleur je huis op!

Deze planten kun je in elke kamer van je huis zetten. Planten staan ook erg leuk in de slaapkamers of de douche. Ben je op zoek naar meer bloemen en planten voor in je huis? Fleur je huis op en neem een kijkje bij Bloemsierkunst van der Steeg!

Datum: 06 maart 2019