interieur

Geef je zintuigen de ruimte

Natuurlijk kun je interieuritems of cadeautjes online bestellen. Maar er gaat niks boven een bezoekje aan een echte winkel waar je zó even naar binnen kunt stappen. Laat je handen langs prachtige kussens en plaids glijden, ruik aan luxe geurkaarsen en laat je ogen beoordelen of die vaas precies op dat leuke kastje in jouw woonkamer past. Laat je meevoeren in de sfeer van de winkel en geef al je zintuigen de ruimte!

Inspiratie!

Stoer & Chique is een hippe en inspirerende winkel, waar je producten vindt volgens de laatste trends op het gebied van interieur, lifestyle en homefashion. Stoer & Chique zorgt ervoor dat jij een bezoek aan de winkel optimaal beleeft. Kleuren, materialen en stoffen die zich vastzetten in je brein en er niet snel meer uitgaan. Heerlijk om na een shopsessie volledig geïnspireerd weer thuis te komen en na te genieten van deze ervaring.

Voel je helemaal thuis

Robuuste, natuurlijke materialen met geraffineerde structuren van Casa Vivante zorgen voor een warme, sfeervolle en unieke uitstraling van jouw interieur. Geef je zithoek een boost met cosy kussens en warme plaids. Laat de winter maar komen!

Een infuus vol inspiratie

House Doctor is een Deens merk dat één en al Scandinavië uitademt. Uniek door eenvoud en een medicijn voor al je inspiratieloze interieurdagen. In de nieuwe collectie worden kubistische en strenge vormen worden afgewisseld met organische en zachtere vormen, allemaal geïnspireerd op de jaren ‘50 en ‘60. Een echte aanwinst voor ieder huis!

Een warme, sfeervolle en unieke uitstraling van jouw interieur

Licht en geur in huis

Een prachtig luxe merk met kaarsen in warme kleuren en geuren waar je neus blij van wordt. Kaarsen die een echte blikvanger in jouw hele huis zijn: zet een lekkere geurkaars in je badkamer voor je eigen home-spa. Of kom tot volledige ontspanning met een geurkaars in je slaapkamer.

Interieuradvies

Bij Stoer & Chique kun je ook terecht voor een persoonlijk interieuradvies. Houd jij van een landelijk interieur, een vintage inrichting of juist een Scandinavische stijl? Eigenaresse Ingrid van Bakel denkt met je mee en maakt een compleet interieurplan van A tot Z voor jouw interieur. Na twee weken heb jij een volledig op maat gemaakt plan waardoor je met andere ogen naar je huis kijkt en vol inspiratie aan de slag kunt met jouw nieuwe interieur.

Interieurtrends

Ben je benieuwd naar de interieurtrends voor 2018? Wij zetten alle nieuwe woontrends voor je op een rijtje:

  • Colorblocking: in 2017 stond de meer volwassen look centraal, maar dit jaar mag het interieur weer speelser en vrolijker! Felle, sprekende kleuren en zelfs colorblocking zijn de trend. Met colorblocking kies je uit het niks een palet met verschillende kleuren. Je kunt ook tegenovergestelde kleuren gebruiken, die zorgen voor veel contrast.
  • Geometriek: geometrische vormen blijven. Deze zie je terug in dekbedden, behang en vloerkleden. Ook de gallery wall, een verzameling aan verschillende schilderijen, blijft een grote trend. Al je prints, foto’s en kunstwerken hang je bij elkaar!
  • Botanisch leven: planten zijn superhip! Ook in 2018 is de staat de natuur weer centraal in ons interieur. Niet alleen bloemen en planten, maar ook de kleur donkergroen is erg populair in de woontrends. Botanische tekeningen van ananassen, flamingoprints en palmbomen noem maar op!
Datum: 14 oktober 2017