waterontharder

Is mijn huis geschikt voor een waterontharder? Zo ontdek je het!

Waterontharders zie je niet alleen nog maar binnen bedrijven. Ook Nederlandse huishoudens raken steeds meer vertrouwd met en verknocht aan hun eigen apparaat. Dat begrijpen wij natuurlijk, want een waterontharder in huis kent vele voordelen. Wij leveren onze apparaten in heel Nederland, van Groningen tot Zeeland en zelfs de waddeneilanden. Omdat wij bekend zijn met verschillende systemen en huishoudens, weten we dat we ook bij jou thuis kunnen leveren. Lees er hier meer over!

Wij helpen veel gezinnen met onze waterontharder

De Hydro@home waterontharders gaan de hele wereld over. Met trots mogen we zeggen dat we in Nederland al duizenden gezinnen helpen aan schoon en zacht water. Daarnaast zijn er ook Hydro@home dealers in vele andere delen van de wereld, zoals Azië, Oceanië, de Verenigde Staten, Nieuw-Zeeland en Taiwan. Ons apparaat is toepasbaar voor elk huishouden en daarom zijn we er zeker van dat hij ook bij jou thuis past. Zo slagen wij in onze missie om zoveel mogelijk gezinnen te laten profiteren van de voordelen van ontkalkt drinkwater.

Hoe gaat het installatieproces van een waterontharder?

Als eerste kijkt de monteur op welke plek de waterontharder kan worden geïnstalleerd. De klus zelf duurt in totaal ongeveer twee uurtjes: de waterontharder plaatsen, de waterleiding aansluiten, de afvoer aansluiten, de inkomende hardheid van het water meten, de instellingen aanpassen op de hardheid, en natuurlijk het instellen van de hardheid van het water dat uit de kraan moet komen. Het lijkt een heel proces, maar voor onze monteurs is deze klus zo gepiept. Het waterontharder zout wordt bovendien direct aangevuld. Na deze twee uur drink jij heerlijk zacht water uit de kraan bij jou thuis. Niet alleen is dit zachte water lekkerder om te drinken: ook gaan je apparaten die water gebruiken (zoals de vaatwasser en de wasmachine) veel langer mee, scheelt het poetswerk (geen kalkaanslag meer op de douchewand!) én is het beter voor je huid en haar. Waar wacht je nog op?

Groot of klein: een waterontharder past overal!

Past de waterontharder bij jou thuis?

Hydro@home heeft een apparaat ontwikkeld waardoor de waterontharder past binnen elk huishouden. Iedere woning, elk flatgebouw, iedere fabriek en elk restaurant kan nu worden voorzien van een waterontharder zonder stroom. En die waterontkalker is ook nog eens een stuk compacter dan de modellen die je al eerder hebt gezien. Het maakt dus niet uit of je klein of groot woont: voor elke woning hebben wij een passende oplossing.

Van Meerendonk

Wil jij weten welk type waterontharder geschikt is voor jouw woning? We staan je graag te woord in een vrijblijvend adviesgesprek!

Datum: 03 november 2022