feestdagen

Verlanglijstje voor de feestdagen? Voeg deze items toe

De feestdagen staan niet alleen voor de deur, maar ze wandelen al bijna je woonkamer binnen. Dat betekent dat het tijd is om een verlanglijstje te maken, zodat je verzekerd bent van mooie cadeaus deze decembermaand! Heb je nog niet echt een idee wat je wilt vragen en zoek je wat inspiratie? Je bent aan het juiste adres, want we hebben een paar mooie cadeaus in gedachten. Wellicht zit er iets tussen waarvan je het nog nodig hebt, lees snel mee!

Je toolkit verrijken

Kan jouw gereedschapskist nog wat tools gebruiken? Wilde je bijvoorbeeld nog graag een boormachine kopen of zocht je nog een goede cirkelzaag? Dit is het moment om deze tools op je lijstje te zetten, zodat je hier zelf niet meer achteraan hoeft. Dit zijn wat duurdere items, maar je kunt ook een schroevendraaierkit of wat extra rollen schuurpapier op je lijstje zetten. Het zijn super praktische cadeaus, maar zo heb je er in ieder geval wel wat aan.

Sfeervolle woondecoratie

Hebben jullie een klein budget in gedachten dit jaar? Dan zijn er heel wat cadeaus die je kunt vragen, zoals wat sfeervolle woondecoratie. Wie wordt er nu niet blij van wat gezellige geurkaarsen, een nieuwe set theedoeken of een mooi schilderij? Je kunt dit allemaal tegen kleine prijsjes vinden en het is ook nog eens heel leuk om te geven. Deze kun je direct een mooi plekje geven in huis tijdens de knusse feestdagen.

Warme kleding

Heb jij het steeds vaker wat kouder in huis, bijvoorbeeld omdat je de verwarming niet heel hoog wilt zetten? Dat is niet meer dan logisch in de huidige economie! Vraag een lekker warm plaid voor in de woonkamer of een paar elegante sloffen die je de hele dag aan kunt. Een warme sjaal voor als je naar buiten gaat is ook geen overbodige luxe. Zo heb jij het voorlopig niet koud meer!

Cadeaus voor het nieuwe jaar

Wil je het nieuwe jaar beginnen met goede voornemens? Dan kun je vragen naar een agenda of planner om je productiviteit te verhogen. Wil je juist meer op je voeding gaan letten, maar nog wel lekkere gerechten eten? Dan kun je een mooi kookboek vragen voor extra kookinspiratie. Misschien wil je juist wel meer gaan sporten? In dat geval komt een yoga mat of een set van gewichten goed van pas. Denk alvast vooruit, want zo kun je het nieuwe jaar direct goed van start gaan.

Datum: 21 november 2022